PROTEZ SORUNU!

GÜNDEM 11.10.2020 - 17:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1246+ kez okundu.
 

PROTEZ SORUNU!

  Sağlık Bakanlığı ile kamu hastanelerine malzeme veren medikal firmaları arasındaki anlaşmazlık hastaları vurdu.  MEDİKAL FİRMALARI DURDURDU  Adana’da bazı hastanelerin Ortopedi servislerinde bir haftayı aşkın süredir kalça kırığı ve diz rahatsızlıkları olan hastalara, medikal firmalarıyla yaşanan sorundan dolayı protez takılamıyor.  ALACAKLARINI İSTİYORLAR  Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastanelerin medikal şirketlerine olan borçlarından dolayı firmaların, hastanelerce talep edilen toplu protez malzeme alımlarını da durdurdukları ileri sürülüyor.  NE ZAMANA KADAR SÜRECEK? Yaklaşık 10 gündür kalça kırığı veya diz problemlerinden dolayı protez takılması gereken hastaları, doktorlar serviste yatırmak veya evlerine göndermek zorunda kalıyor. Sorunun ne zamana kadar çözüleceği de belirsizliğini koruyor.

 

Sağlık Bakanlığı ile kamu hastanelerine malzeme veren medikal firmaları arasındaki anlaşmazlık hastaları vurdu. 
MEDİKAL FİRMALARI DURDURDU 
Adana’da bazı hastanelerin Ortopedi servislerinde bir haftayı aşkın süredir kalça kırığı ve diz rahatsızlıkları olan hastalara, medikal firmalarıyla yaşanan sorundan dolayı protez takılamıyor. 
ALACAKLARINI İSTİYORLAR 
Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastanelerin medikal şirketlerine olan borçlarından dolayı firmaların, hastanelerce talep edilen toplu protez malzeme alımlarını da durdurdukları ileri sürülüyor. 
NE ZAMANA KADAR SÜRECEK?
Yaklaşık 10 gündür kalça kırığı veya diz problemlerinden dolayı protez takılması gereken hastaları, doktorlar serviste yatırmak veya evlerine göndermek zorunda kalıyor. Sorunun ne zamana kadar çözüleceği de belirsizliğini koruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.