Rafadan Tayfa ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM’de minik takipçileriyle buluşuyor

GENÇLİK 20.01.2018 - 10:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2532+ kez okundu.
 

Rafadan Tayfa ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM’de minik takipçileriyle buluşuyor

   ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM, minik ziyaretçileri için keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Eğlenceli gösterileriyle minik misafirlerin gönlünde taht kuran Rafadan Tayfa etkinliği, 20 - 21 Ocak tarihleri arasında ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM’ye geliyor.   Açıldığı günden beri birçok etkinliğe ev sahipliği yapan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM, minik ziyaretçileri için Rafadan Tayfa etkinliğine ev sahipliği yapıyor.   20 - 21 Ocak tarihlerinde ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM B1 katı etkinlik alanında gerçekleşecek olan Rafadan Tayfa etkinliği, minik misafirlerin sömestr tatillerindeki etkinlik listesinin başında geliyor. 20 Ocak Cuma ve 21 Ocak Cumartesi günleri 13:00 – 15:00 ve 17:00 saatleri arasında dijital interaktif oyunlar ve karaoke, 14:00 - 16:00 ve 18:00 saatleri arasında ise sahne şovları ve konser etkinlikleri, ücretsiz olarak tüm ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM’de ziyaretçilerini bekliyor.  

 

 ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM, minik ziyaretçileri için keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Eğlenceli gösterileriyle minik misafirlerin gönlünde taht kuran Rafadan Tayfa etkinliği, 20 - 21 Ocak tarihleri arasında ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM’ye geliyor.

 

Açıldığı günden beri birçok etkinliğe ev sahipliği yapan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM, minik ziyaretçileri için Rafadan Tayfa etkinliğine ev sahipliği yapıyor.

 

20 - 21 Ocak tarihlerinde ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM B1 katı etkinlik alanında gerçekleşecek olan Rafadan Tayfa etkinliği, minik misafirlerin sömestr tatillerindeki etkinlik listesinin başında geliyor. 20 Ocak Cuma ve 21 Ocak Cumartesi günleri 13:00 – 15:00 ve 17:00 saatleri arasında dijital interaktif oyunlar ve karaoke, 14:00 - 16:00 ve 18:00 saatleri arasında ise sahne şovları ve konser etkinlikleri, ücretsiz olarak tüm ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM’de ziyaretçilerini bekliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.