Ramazan Ağar’ın “Ağabey”' acısı!

GÜNDEM 11.11.2021 - 17:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1966+ kez okundu.
 

Ramazan Ağar’ın “Ağabey”' acısı!

Türk-İş Genel Mali Sekreteri ve Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar’ın ağabeyi 83 yaşındaki Sedat Ağar, hayatını kaybetti.
Sedat Ağar'ın cenazesi, dün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ceyhan'a bağlı Camuzağlı, Haydarağa köyündeki Aile Kabristanı’nda toprağa verildi.    Cenaze törenine; Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Türk-İş'e bağlı Sendika Şube Başkan, yöneticileri ve Ağar ailesi ile yakınları katıldı. Cenazenin defnedilmesinin ardından Ramazan Ağar, taziyeleri kabul etti.
Türk-İş Genel Mali Sekreteri ve Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar’ın ağabeyi 83 yaşındaki Sedat Ağar, hayatını kaybetti.

Sedat Ağar'ın cenazesi, dün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ceyhan'a bağlı Camuzağlı, Haydarağa köyündeki Aile Kabristanı’nda toprağa verildi. 

 

Cenaze törenine; Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Türk-İş'e bağlı Sendika Şube Başkan, yöneticileri ve Ağar ailesi ile yakınları katıldı. Cenazenin defnedilmesinin ardından Ramazan Ağar, taziyeleri kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.