Rektör Prof. Dr. Tuncel Abdi Sütçü SHMYO’da İncelemelerde Bulundu

EĞİTİM 20.11.2020 - 11:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1958+ kez okundu.
 

Rektör Prof. Dr. Tuncel Abdi Sütçü SHMYO’da İncelemelerde Bulundu

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel Abdi Sütçü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu.   Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Süha Berberoğlu ve ilgili daire başkanlarının da eşlik ettiği Rektör Prof. Dr. Tuncel Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Şule Sultan Menziletoğlu Yıldız’dan brifing aldı.   “Bölgemiz ve Ülkemizde Model Bir Meslek Yüksekokulu Olmayı Amaçlıyoruz”  ÇÜ Abdi Sütçü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yıldız, sağlık sektörünün ihtiyaç duyduğu yardımcı sağlık hizmetleri elemanı yetiştirilmesinde tercih edilen bir meslek yüksekokulu olduklarını ifade ederek, çağın gereklerine uygun uyguladığı girişimci, yenilikçi eğitim-öğretim yöntemleriyle, bölgemizde ve ülkemizde model bir meslek yüksekokulu olmayı amaçladıklarını söyledi.   Rektör Prof. Dr. Tuncel: “Nitelikli Sağlık Teknikeri Yetiştiriyoruz” Laboratuvar ve dersliklerde de incelemede bulunan Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel Çukurova Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun evrensel değerler ışığında, bilim ve teknolojiden yararlanarak, bölgemizde ve ülkemizde sağlık sektörünün yardımcı sağlık hizmetleri eleman ihtiyaçlarını karşılayabilecek bilgi,  beceri ve yetkinliğe sahip nitelikli sağlık teknikeri yetiştirdiğini söyledi. Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel Abdi Sütçü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu.

 

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Süha Berberoğlu ve ilgili daire başkanlarının da eşlik ettiği Rektör Prof. Dr. Tuncel Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Şule Sultan Menziletoğlu Yıldız’dan brifing aldı.

 

“Bölgemiz ve Ülkemizde Model Bir Meslek Yüksekokulu Olmayı Amaçlıyoruz” 

ÇÜ Abdi Sütçü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yıldız, sağlık sektörünün ihtiyaç duyduğu yardımcı sağlık hizmetleri elemanı yetiştirilmesinde tercih edilen bir meslek yüksekokulu olduklarını ifade ederek, çağın gereklerine uygun uyguladığı girişimci, yenilikçi eğitim-öğretim yöntemleriyle, bölgemizde ve ülkemizde model bir meslek yüksekokulu olmayı amaçladıklarını söyledi.

 

Rektör Prof. Dr. Tuncel: “Nitelikli Sağlık Teknikeri Yetiştiriyoruz”

Laboratuvar ve dersliklerde de incelemede bulunan Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel Çukurova Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun evrensel değerler ışığında, bilim ve teknolojiden yararlanarak, bölgemizde ve ülkemizde sağlık sektörünün yardımcı sağlık hizmetleri eleman ihtiyaçlarını karşılayabilecek bilgi,  beceri ve yetkinliğe sahip nitelikli sağlık teknikeri yetiştirdiğini söyledi.

Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.