Rektör Prof. Dr. Tuncel OSB Teknik Bilimler MYO’daydı

EĞİTİM 20.10.2020 - 11:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2224+ kez okundu.
 

Rektör Prof. Dr. Tuncel OSB Teknik Bilimler MYO’daydı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel kampüs ziyaretlerine devam ediyor. Prof. Dr. Tuncel bu kapsamda Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. MYO Müdürü Prof. Dr. Bozdoğan Yüksekokul Hakkında Bilgi Verdi AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan’dan MYO hakkında brifing alan Rektör Prof. Dr. Tuncel incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Bozdoğan, yüksekokul binasının 10,000 m2 oturumlu ve 2 katlı olup toplam 1284 m2 kapalı alana sahip olduğunu ifade etti. Yüksekokulda toplam 3 adet derslik, 1 adet bilgisayar laboratuvarı, 1 adet teknik resim salonu, 1 adet makine laboratuvarı, 1 adet elektrik ve elektronik laboratuvarı, 1 tekstil laboratuvarı, 1 adet coğrafi bilgi sistemleri bilgisayar laboratuvarı, telekomünikasyon teknolojileri laboratuvarı, öğretim elemanı odaları, idari hizmetlerin yürütüldüğü bürolar ve eğitim materyallerinin çoğaltılması için fotokopi-ofset merkezi ve KOSGEB Adana Tekstil Kalite Kontrol Laboratuvarının bulunduğunu ifade eden Prof. Dr. Bozdoğan, sosyal ve sportif tesisleriyle de Türkiye’deki 10 Teknik bilimler MYO arasında yer aldıklarını söyledi. Rektör Prof. Dr. Tuncel, Derslik ve Laboratuvarlarda İncelemelerde Bulundu Öğretim elemanlarıyla tek tek tanışan Rektör Prof. Dr. Tuncel ise, evrensel değerlerle milli değerleri birlikte kucaklayan ve özümseyen, çağımızın gereklerine uygun bilgi ve yeteneklere sahip bireyler yetiştirmeyi hedefleyen ÇÜ AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna, alt yapı ve fiziki gereksinimlerin daha da iyi olması için gerekli desteği vereceklerini söyledi. Ziyaret derslik ve laboratuvarların gezilmesinin ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel kampüs ziyaretlerine devam ediyor. Prof. Dr. Tuncel bu kapsamda Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

MYO Müdürü Prof. Dr. Bozdoğan Yüksekokul Hakkında Bilgi Verdi

AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan’dan MYO hakkında brifing alan Rektör Prof. Dr. Tuncel incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Bozdoğan, yüksekokul binasının 10,000 m2 oturumlu ve 2 katlı olup toplam 1284 m2 kapalı alana sahip olduğunu ifade etti.

Yüksekokulda toplam 3 adet derslik, 1 adet bilgisayar laboratuvarı, 1 adet teknik resim salonu, 1 adet makine laboratuvarı, 1 adet elektrik ve elektronik laboratuvarı, 1 tekstil laboratuvarı, 1 adet coğrafi bilgi sistemleri bilgisayar laboratuvarı, telekomünikasyon teknolojileri laboratuvarı, öğretim elemanı odaları, idari hizmetlerin yürütüldüğü bürolar ve eğitim materyallerinin çoğaltılması için fotokopi-ofset merkezi ve KOSGEB Adana Tekstil Kalite Kontrol Laboratuvarının bulunduğunu ifade eden Prof. Dr. Bozdoğan, sosyal ve sportif tesisleriyle de Türkiye’deki 10 Teknik bilimler MYO arasında yer aldıklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Tuncel, Derslik ve Laboratuvarlarda İncelemelerde Bulundu

Öğretim elemanlarıyla tek tek tanışan Rektör Prof. Dr. Tuncel ise, evrensel değerlerle milli değerleri birlikte kucaklayan ve özümseyen, çağımızın gereklerine uygun bilgi ve yeteneklere sahip bireyler yetiştirmeyi hedefleyen ÇÜ AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna, alt yapı ve fiziki gereksinimlerin daha da iyi olması için gerekli desteği vereceklerini söyledi.

Ziyaret derslik ve laboratuvarların gezilmesinin ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.