Rektör Prof. Dr. Tuncel Suluca İlköğretim Okulu’nu Ziyaret Etti

EĞİTİM 06.11.2020 - 11:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2271+ kez okundu.
 

Rektör Prof. Dr. Tuncel Suluca İlköğretim Okulu’nu Ziyaret Etti

Prof. Dr. Tuncel Öğrencilerden Vatansever, Çalışkan ve Dürüst Olma Sözü Aldı   Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Suluca İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyan Prof. Dr. Tuncel, velilerin hediye ettiği yazmayı takarak oturduğu sınıf sırasında minik öğrencilerle sohbet etti. Prof. Dr. Tuncel öğrencilere, ÇÜ AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Programı öğrencileri ve öğretim elemanlarının hazırladığı kalem kutularını hediye etti.   Çukurova Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, yoğun ziyaret programı arasında, davet edildiği Suluca İlköğretim Okulu’nda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okul bahçesinde sıralanan çocukların arasına giren Prof. Dr. Tuncel onlarla birlikte İstiklal Marşı’nı okudu.   ÇÜ’li Öğrencilerin Yaptığı Kalem Kutusu Minik Öğrencilere Hediye Edildi Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Prof. Dr. Tuncel, ÇÜ AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan ile birlikte sınıfları da ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Başarılı bir okul hayatının, iyi bir tahsilin hem kız hem erkek çocukları için son derece önemli olduğunu anlattı. Bir başka sınıfta ise Rektör Prof. Dr. Tuncel’i bir sürpriz bekliyordu. Öğrenciler Prof. Dr. Tuncel’i “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu şiir ve çiçeklerle karşıladı. Onlara alkışla karşılık veren Prof. Dr. Tuncel öğrencilerden vatansever, çalışkan ve dürüst olma sözü aldı. Ziyarette Prof. Dr. Tuncel ve Prof. Dr. Bozdoğan tarafından öğrencilere, ÇÜ AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Programı öğrencileri ve öğretim elemanlarının hazırladığı kalem kutuları öğrencilere hediye edildi.   Birinci sınıf öğretmenleri Ayşe Çelik ve Yeliz Özdeniz öğrencilerine verilen hediyeler için memnuniyetlerini dile getirirken, sınıf anneleri tarafından hazırlanan köy ekmeği ve işlemeli yemeni Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e takdim edildi.   Ziyaret, anı fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Prof. Dr. Tuncel Öğrencilerden Vatansever, Çalışkan ve Dürüst Olma Sözü Aldı

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Suluca İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyan Prof. Dr. Tuncel, velilerin hediye ettiği yazmayı takarak oturduğu sınıf sırasında minik öğrencilerle sohbet etti. Prof. Dr. Tuncel öğrencilere, ÇÜ AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Programı öğrencileri ve öğretim elemanlarının hazırladığı kalem kutularını hediye etti.

 

Çukurova Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, yoğun ziyaret programı arasında, davet edildiği Suluca İlköğretim Okulu’nda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okul bahçesinde sıralanan çocukların arasına giren Prof. Dr. Tuncel onlarla birlikte İstiklal Marşı’nı okudu.

 

ÇÜ’li Öğrencilerin Yaptığı Kalem Kutusu Minik Öğrencilere Hediye Edildi

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Prof. Dr. Tuncel, ÇÜ AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan ile birlikte sınıfları da ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Başarılı bir okul hayatının, iyi bir tahsilin hem kız hem erkek çocukları için son derece önemli olduğunu anlattı.

Bir başka sınıfta ise Rektör Prof. Dr. Tuncel’i bir sürpriz bekliyordu. Öğrenciler Prof. Dr. Tuncel’i “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu şiir ve çiçeklerle karşıladı. Onlara alkışla karşılık veren Prof. Dr. Tuncel öğrencilerden vatansever, çalışkan ve dürüst olma sözü aldı.

Ziyarette Prof. Dr. Tuncel ve Prof. Dr. Bozdoğan tarafından öğrencilere, ÇÜ AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Programı öğrencileri ve öğretim elemanlarının hazırladığı kalem kutuları öğrencilere hediye edildi.

 

Birinci sınıf öğretmenleri Ayşe Çelik ve Yeliz Özdeniz öğrencilerine verilen hediyeler için memnuniyetlerini dile getirirken, sınıf anneleri tarafından hazırlanan köy ekmeği ve işlemeli yemeni Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e takdim edildi.

 

Ziyaret, anı fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.