"SAĞLIKLI MUTLU BAYRAMLAR DİLERİM"

GÜNDEM 16.07.2021 - 14:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2474+ kez okundu.
 

"SAĞLIKLI MUTLU BAYRAMLAR DİLERİM"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Belediyesi Meclis Üyesi Arzu Tatlı Büyüknacar, “Bayram canlılıktır, kaynaşmadır, muhabbettir, sıkılı yumrukların açılıp soğuklukların giderilmesidir. Rabbim’den niyazım her günümüzün bayram olması, her anımızın esenlik ve selametle perçinlemesidir” dedi.
Büyüknacar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Büyüknacar’ın mesajı şöyle: “Maneviyatın, duanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın, buluşmanın müstesna anlarından birisi olan Kurban Bayramı’nı kutluyoruz. Aziz milletimiz yüzyıllardır aynı safa giren, aynı ahlaki ve manevi vecibeleri benimsemiş, doğudan batıya, kuzeyden güneye benzer duyguları sahiplenmiş büyük bir aile olarak bayramları karşılamış ve müşterek hissiyatla yüceltmiştir. Şüphesiz hem dini, hem de milli bayramlarımız bizi birbirimize yaklaştıran, aynı istikamete yönlendiren ve aramızdaki engelleri kaldıran ayrıcalıklı dönemlerdir. Türk milleti sağlam ve emin adımlarla varlığını ve bütünlüğünü koruyacak yüksek erdem ve iradeyi tıpkı bayram coşkusunda olduğu gibi sonsuza kadar gösterecektir. Bu salgın günler geçecek, sabır edelim. Temas içinde olmayalım. Sevdiklerimizle araya mesafe koymalı, sosyal mesafe kurallarına uyarak sevdiklerimizle bayramlaşmalı. Mutlaka devletimizin ve sağlık çalışanlarımızın uyarılarına uyalım, virüsün yayılmasını tedbirleri uygulayarak durdurabiliriz. Öncelikle tüm şehit ailelerimizin, Sarıçam sevdalılarının, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, manevi paylaşımların bol olduğu huzurlu, sağlıklı, mutlu bayramlar dilerim.”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Belediyesi Meclis Üyesi Arzu Tatlı Büyüknacar, “Bayram canlılıktır, kaynaşmadır, muhabbettir, sıkılı yumrukların açılıp soğuklukların giderilmesidir. Rabbim’den niyazım her günümüzün bayram olması, her anımızın esenlik ve selametle perçinlemesidir” dedi.

Büyüknacar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Büyüknacar’ın mesajı şöyle: “Maneviyatın, duanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın, buluşmanın müstesna anlarından birisi olan Kurban Bayramı’nı kutluyoruz. Aziz milletimiz yüzyıllardır aynı safa giren, aynı ahlaki ve manevi vecibeleri benimsemiş, doğudan batıya, kuzeyden güneye benzer duyguları sahiplenmiş büyük bir aile olarak bayramları karşılamış ve müşterek hissiyatla yüceltmiştir. Şüphesiz hem dini, hem de milli bayramlarımız bizi birbirimize yaklaştıran, aynı istikamete yönlendiren ve aramızdaki engelleri kaldıran ayrıcalıklı dönemlerdir. Türk milleti sağlam ve emin adımlarla varlığını ve bütünlüğünü koruyacak yüksek erdem ve iradeyi tıpkı bayram coşkusunda olduğu gibi sonsuza kadar gösterecektir. Bu salgın günler geçecek, sabır edelim. Temas içinde olmayalım. Sevdiklerimizle araya mesafe koymalı, sosyal mesafe kurallarına uyarak sevdiklerimizle bayramlaşmalı. Mutlaka devletimizin ve sağlık çalışanlarımızın uyarılarına uyalım, virüsün yayılmasını tedbirleri uygulayarak durdurabiliriz. Öncelikle tüm şehit ailelerimizin, Sarıçam sevdalılarının, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, manevi paylaşımların bol olduğu huzurlu, sağlıklı, mutlu bayramlar dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.