SAKIN SÖYLEME!

GÜNDEM 18.10.2020 - 18:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1656+ kez okundu.
 

SAKIN SÖYLEME!

Büyükşehir Belediyesi’nde Covid-19 vakalarına rağmen, çalışanların sağlığı hiçe sayılıyor.
  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, öldürücü Covid-19 vakaları için her konuşmasında dile getirdiği, görülen her vakanın ardından, “filyasyon uygulanmalı” kuralını Adana Büyükşehir Belediyesi göz ardı ediyor.  SAHRA HASTANESİ KURDU ANCAK! Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Covid-19 yeni ortaya çıktığında, belediye iştiraki olan fuar merkezini, yatak sayısı sorunu olmamasına rağmen Sahra Hastanesi’ne çevirerek, iktidara ‘yeşil ışık’ yakmak istemiş, ancak tepkiler üzerine geri adım atmıştı.  FİLYASYON NEREDE? Büyükşehir Belediyesi’nin, sorun ve şikayetlere çözüm üretmek için kurulan Alo 153 biriminin personel şoförünün Covid-19 testi pozitif çıktı. Ancak iddialara göre, hiçbir personele bilgi verilmedi ve “filyasyon kuralı” işletilmedi.  SADECE ŞOFÖRLERİ İKAZ ETMİŞLER! Bu birimdeki bir idareci, şoförde ortaya Covid-19’un ardından bir mesajla diğer şoförleri şöyle uyardı: “Merkezimizde görev yapan ve servis kullanan arkadaşlar, serviste ve merkez içerisinde mutlaka maske ve sosyal mesafe kuralına uyalım.” COVİD-19 VARSA DA ÇAĞRI ALMAYA DEVAM Alo 153 biriminde çalışan personel ise durumdan oldukça rahatsız. İsminin açıklanmasını istemeyen bir çalışan, “Ailemizden fazla görüştüğümüz veya gördüğümüz kişilerde pozitif çıkan bir vaka var. Bize karantinaya alınma teklifi sunulmazken, sadece sosyal mesafeyi mi koruyalım, yoksa hala çağrı almaya devam ederken vaka sayımız mı artsın” diyor.
Büyükşehir Belediyesi’nde Covid-19 vakalarına rağmen, çalışanların sağlığı hiçe sayılıyor.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, öldürücü Covid-19 vakaları için her konuşmasında dile getirdiği, görülen her vakanın ardından, “filyasyon uygulanmalı” kuralını Adana Büyükşehir Belediyesi göz ardı ediyor. 
SAHRA HASTANESİ KURDU ANCAK!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Covid-19 yeni ortaya çıktığında, belediye iştiraki olan fuar merkezini, yatak sayısı sorunu olmamasına rağmen Sahra Hastanesi’ne çevirerek, iktidara ‘yeşil ışık’ yakmak istemiş, ancak tepkiler üzerine geri adım atmıştı. 
FİLYASYON NEREDE?
Büyükşehir Belediyesi’nin, sorun ve şikayetlere çözüm üretmek için kurulan Alo 153 biriminin personel şoförünün Covid-19 testi pozitif çıktı. Ancak iddialara göre, hiçbir personele bilgi verilmedi ve “filyasyon kuralı” işletilmedi. 
SADECE ŞOFÖRLERİ İKAZ ETMİŞLER!
Bu birimdeki bir idareci, şoförde ortaya Covid-19’un ardından bir mesajla diğer şoförleri şöyle uyardı: “Merkezimizde görev yapan ve servis kullanan arkadaşlar, serviste ve merkez içerisinde mutlaka maske ve sosyal mesafe kuralına uyalım.”
COVİD-19 VARSA DA ÇAĞRI ALMAYA DEVAM
Alo 153 biriminde çalışan personel ise durumdan oldukça rahatsız. İsminin açıklanmasını istemeyen bir çalışan, “Ailemizden fazla görüştüğümüz veya gördüğümüz kişilerde pozitif çıkan bir vaka var. Bize karantinaya alınma teklifi sunulmazken, sadece sosyal mesafeyi mi koruyalım, yoksa hala çağrı almaya devam ederken vaka sayımız mı artsın” diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.