SANAT TUTKUNLARI BİLKENT CENTER’DA BULUŞUYOR

KÜLTÜR-SANAT 01.09.2022 - 15:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1820+ kez okundu.
 

SANAT TUTKUNLARI BİLKENT CENTER’DA BULUŞUYOR

  Bilkent Center, düzenleyeceği canlı resim performansı ve müzayedeler ile sanat tutkunu Başkentlileri bir araya getiriyor. Düzenlediği renkli sanat etkinlikleri ve festivaller ile sanata verdiği değeri daima ön plana çıkaran Bilkent Center; 2- 4 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceği Pervin Karslı canlı resim performansı ve Bilkent Müzayede Günleri ile renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Bilkent Sanat Sokağı iş birliği ile 2–4 Eylül tarihleri arasında Bilkent Center’da düzenlenecek olan Pervin Karslı canlı resim performansı, 12.00 – 18.00 saatleri arasında Başkentliler ile buluşacak.   Bilkent Sanat Sokağı’nda ise 2 Eylül’de Borsarts, 3 Eylül’de ARP ve 4 Eylül’de RC Sanat Galerisi tarafından yapılacak müzayedelerde, birbirinden değerli eserler alıcıları ile bir araya gelecek.  Bilkent Center, sanata ve sanatçıya değer veren tüm Başkentlileri bu keyifli etkinliklerde bir arada olmaya davet ediyor. Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Hakkında 25 yılı aşkın süredir Bilkent Holding çatısı altında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile iş birliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atmıştır. Organize perakende sektöründe ilkleri başarmış ve birçok başarılı projeyi hayata geçirmiş olan Tepe Emlak Yatırım, deneyimli kadrosuyla, varlık yönetimi, alışveriş merkezi ve ticari alanlarda sürdürdüğü kiralama, mimari tasarım, proje yönetimi ve konsept danışmanlığı hizmetlerini yüksek profesyonellik ve uzmanlık seviyesi ile tek çatı altında toplamaktadır.  Yenilikçi ve yaratıcı bakış açısıyla ziyaretçilerin içinde bulunmaktan keyif alacakları modern mekânlar yaratan Tepe Emlak Yatırım, hali hazırda İstanbul Anadolu Yakası’nda, 2002’den bu yana bünyesindeki ulusal ve uluslararası birçok marka ile en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan TEPE NAUTILUS, Ankara’da kısa süre önce geçirdiği renovasyonun ardından 'Mutluluk Paylaştıkça Çoğalır' mottosuyla bünyesine gastronomi merkezi BİLKENT STATION’ı katarak ziyaretçilerine hem alışveriş yapıp hem de kaliteli zaman geçirebilecekleri yaşam alanları sunan BİLKENT CENTER, özgün mimarisi ve ilk açık hava konseptiyle Ankaralıların vazgeçilmez buluşma noktası, iş ve yaşam merkezi TEPE PRIME AVENUE, ulaşılabilir lokasyonu, rahat dolaşım alanı ile tercih edilen 365 AVM, AHLATLIBEL ATATÜRK PARKI, İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında yer alan yarı açık konsepte sahip, şehrin ritmini ve eğlencesini içinde barındıran keyifli bir yaşam alanı İş GYO’ya ait EGE PERLA’nın varlık yönetimini yapmaktadır. İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) terminal ve gemilerindeki ticari alanlar ile İş Portföy Yönetimi A.Ş.’ye ait Manzara Adalar, Narcity ve Bilkent Üniversitesi ticari alanları için kiralama hizmeti vermektedir.

 

Bilkent Center, düzenleyeceği canlı resim performansı ve müzayedeler ile sanat tutkunu Başkentlileri bir araya getiriyor.

Düzenlediği renkli sanat etkinlikleri ve festivaller ile sanata verdiği değeri daima ön plana çıkaran Bilkent Center; 2- 4 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceği Pervin Karslı canlı resim performansı ve Bilkent Müzayede Günleri ile renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Bilkent Sanat Sokağı iş birliği ile 2–4 Eylül tarihleri arasında Bilkent Center’da düzenlenecek olan Pervin Karslı canlı resim performansı, 12.00 – 18.00 saatleri arasında Başkentliler ile buluşacak. 

 Bilkent Sanat Sokağı’nda ise 2 Eylül’de Borsarts, 3 Eylül’de ARP ve 4 Eylül’de RC Sanat Galerisi tarafından yapılacak müzayedelerde, birbirinden değerli eserler alıcıları ile bir araya gelecek. 

Bilkent Center, sanata ve sanatçıya değer veren tüm Başkentlileri bu keyifli etkinliklerde bir arada olmaya davet ediyor.

Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Hakkında

25 yılı aşkın süredir Bilkent Holding çatısı altında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile iş birliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atmıştır. Organize perakende sektöründe ilkleri başarmış ve birçok başarılı projeyi hayata geçirmiş olan Tepe Emlak Yatırım, deneyimli kadrosuyla, varlık yönetimi, alışveriş merkezi ve ticari alanlarda sürdürdüğü kiralama, mimari tasarım, proje yönetimi ve konsept danışmanlığı hizmetlerini yüksek profesyonellik ve uzmanlık seviyesi ile tek çatı altında toplamaktadır.  Yenilikçi ve yaratıcı bakış açısıyla ziyaretçilerin içinde bulunmaktan keyif alacakları modern mekânlar yaratan Tepe Emlak Yatırım, hali hazırda İstanbul Anadolu Yakası’nda, 2002’den bu yana bünyesindeki ulusal ve uluslararası birçok marka ile en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan TEPE NAUTILUS, Ankara’da kısa süre önce geçirdiği renovasyonun ardından 'Mutluluk Paylaştıkça Çoğalır' mottosuyla bünyesine gastronomi merkezi BİLKENT STATION’ı katarak ziyaretçilerine hem alışveriş yapıp hem de kaliteli zaman geçirebilecekleri yaşam alanları sunan BİLKENT CENTER, özgün mimarisi ve ilk açık hava konseptiyle Ankaralıların vazgeçilmez buluşma noktası, iş ve yaşam merkezi TEPE PRIME AVENUE, ulaşılabilir lokasyonu, rahat dolaşım alanı ile tercih edilen 365 AVM, AHLATLIBEL ATATÜRK PARKI, İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında yer alan yarı açık konsepte sahip, şehrin ritmini ve eğlencesini içinde barındıran keyifli bir yaşam alanı İş GYO’ya ait EGE PERLA’nın varlık yönetimini yapmaktadır. İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) terminal ve gemilerindeki ticari alanlar ile İş Portföy Yönetimi A.Ş.’ye ait Manzara Adalar, Narcity ve Bilkent Üniversitesi ticari alanları için kiralama hizmeti vermektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.