Sancak, Aybaba’ya tepkisi için Balotelli ile konuşmuş!

SPOR 01.09.2021 - 17:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1583+ kez okundu.
 

Sancak, Aybaba’ya tepkisi için Balotelli ile konuşmuş!

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, “Samet Aybaba ile Balotelli yüzünden yollarımızı ayırdık dersek yalan olur. Şu anda kendisi izinde, Balotelli'ye ‘Ya adam olursun bu tepkileri yapmazsın ya da bir daha gelme' dedik" dedi.   HEPİMİZİN PSİKOLOJİK SORUNU VAR! Sancak, Beyaz TV’de Teknik Direaktör Samet Aybaba ile ayrılık ve Balotelli’yi konuştu. Teknik Direktör Samet Aybaba ile oturup konuşarak, düşüncelerini söyleyerek ve anlaşarak ayrıldıklarını anlatan Sancak, “Allah yolunu açık etsin, bizim de Allah yolumuzu açık etsin. Balotelli'ymiş, Belhanda'ymış değil konu. Balotelli ile Samet Aybaba anlaşamadı. Ancak bu ayrılık Balotelli nedeniyle değil. Balotelli'nin psikolojik sorunu var diyorlar ama kimin yok ki? Hepimizin psikolojik sorunu var" ifadeleri kullandı.   BEN OLSAM OYUNDAN ALMAM Balotelli’nin bir dünya yıldızı olduğunu kaydeden Sancak, Teknik Direktör Samet Aybaba’nın Balotelli’yi oyundan çıkarması içinse şunları söyledi. "Bugün olsa yine Balotelli'yi alırdım. Balotelli yoldan geçen, altyapıdan çıkan oyuncu değil. Bu dünya yıldızı, sen bunu gidip 60'ta çıkarıyorsun. Ben olsam oyundan almam, oyunda tutarım. Bunlar oyunu her an değiştirebilecek oyuncular. Biz bilemeyiz, takımın başındaki hoca bilir kimin oynayacağına. Biz neticeye gidişata bakarız.”

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, “Samet Aybaba ile Balotelli yüzünden yollarımızı ayırdık dersek yalan olur. Şu anda kendisi izinde, Balotelli'ye ‘Ya adam olursun bu tepkileri yapmazsın ya da bir daha gelme' dedik" dedi.

 

HEPİMİZİN PSİKOLOJİK SORUNU VAR!

Sancak, Beyaz TV’de Teknik Direaktör Samet Aybaba ile ayrılık ve Balotelli’yi konuştu. Teknik Direktör Samet Aybaba ile oturup konuşarak, düşüncelerini söyleyerek ve anlaşarak ayrıldıklarını anlatan Sancak, “Allah yolunu açık etsin, bizim de Allah yolumuzu açık etsin. Balotelli'ymiş, Belhanda'ymış değil konu. Balotelli ile Samet Aybaba anlaşamadı. Ancak bu ayrılık Balotelli nedeniyle değil. Balotelli'nin psikolojik sorunu var diyorlar ama kimin yok ki? Hepimizin psikolojik sorunu var" ifadeleri kullandı.

 

BEN OLSAM OYUNDAN ALMAM

Balotelli’nin bir dünya yıldızı olduğunu kaydeden Sancak, Teknik Direktör Samet Aybaba’nın Balotelli’yi oyundan çıkarması içinse şunları söyledi. "Bugün olsa yine Balotelli'yi alırdım. Balotelli yoldan geçen, altyapıdan çıkan oyuncu değil. Bu dünya yıldızı, sen bunu gidip 60'ta çıkarıyorsun. Ben olsam oyundan almam, oyunda tutarım. Bunlar oyunu her an değiştirebilecek oyuncular. Biz bilemeyiz, takımın başındaki hoca bilir kimin oynayacağına. Biz neticeye gidişata bakarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.