SANDIKTAN “SARIGÜL” ÇIKTI!

GÜNDEM 22.09.2021 - 05:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1315+ kez okundu.
 

SANDIKTAN “SARIGÜL” ÇIKTI!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Genel Başkanı delegeler yerine, partiye kayıtlı üyeler seçti.
TDP Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, demokrasinin ve adaletin olmadığı yerde, huzurun ve başarının olamayacağını belirterek, "Tüzüğümüzün 37/4 maddesi uygulamaktayız ve partimizin Genel Başkanı partiye kayıtlı tüm üyeler tarafından belirlenecek. Biz de ülkemizin dört bir yanında il ve ilçe binalarımızda kurduğumuz sandıklarla genel başkan adayımızı temayül yoklaması yaparak belirledik. Toplamda 126 oy çare Sarıgül." dedi. DEMOKRASİ VE ADALETİN SAVUNUCUSUYUZ TDP Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, şöyle dedi: “Seçime girmeye hak kazanan Çare ve Değişim kurultayına günler kala, partiye kayıtlı binlerce üye il başkanlığında kurulan sandıklarda Genel Başkan adayını seçerek demokrasinin olmazsa olmazını gerçekleştiriyor. Biz Türkiye Değişim Partisi olarak, çıktığımız bu yolda demokrasiyi adaleti  ve eşitliği her zaman savunmaya devam edeceğiz.”
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Genel Başkanı delegeler yerine, partiye kayıtlı üyeler seçti.

TDP Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, demokrasinin ve adaletin olmadığı yerde, huzurun ve başarının olamayacağını belirterek, "Tüzüğümüzün 37/4 maddesi uygulamaktayız ve partimizin Genel Başkanı partiye kayıtlı tüm üyeler tarafından belirlenecek. Biz de ülkemizin dört bir yanında il ve ilçe binalarımızda kurduğumuz sandıklarla genel başkan adayımızı temayül yoklaması yaparak belirledik. Toplamda 126 oy çare Sarıgül." dedi.

DEMOKRASİ VE ADALETİN SAVUNUCUSUYUZ
TDP Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, şöyle dedi: “Seçime girmeye hak kazanan Çare ve Değişim kurultayına günler kala, partiye kayıtlı binlerce üye il başkanlığında kurulan sandıklarda Genel Başkan adayını seçerek demokrasinin olmazsa olmazını gerçekleştiriyor. Biz Türkiye Değişim Partisi olarak, çıktığımız bu yolda demokrasiyi adaleti  ve eşitliği her zaman savunmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.