ŞANSINIZ VARSA; İŞ VAR!

GÜNDEM 23.09.2021 - 17:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2110+ kez okundu.
 

ŞANSINIZ VARSA; İŞ VAR!

Nüfusu 2 milyonu geçen Adana'da çeşitli meslek ve branşlarda 2 bin 733 işçi aranıyor. İşyerlerinin en fazla aradığı eleman ise beden işçileri.
Kendilerine uygun işçi bulmak isteyenler, Türkiye İş Kurumu'na başvuruyor. İşçi ile işvereni buluşturan İşkur, bu yıl içinde ülke genelinde, kimi geçici, kimi ise sürekli olmak üzere 935 bin 543 kişiyi işe yerleştirdi. Yaşınız uygun, nitelikleriniz de uyuyorsa; şansınızı denemenizde fayda var.  İşkur'un Adana’da 270 meslek ve branşta aradığı işçilerin en fazlası 647 kişi ile beden işçileri oldu. Ayrıca çeşitli özel hastane ve tedavi merkezleri 200 hemşire, 102 de hasta ve yaşlı bakım elemanı arıyor. İşyerlerinin aradığı elemanlar arasında, tekstil işçileri ile paketleme ve ön muhasebe elemanlarının fazlalığı da dikkat çekiyor.
Nüfusu 2 milyonu geçen Adana'da çeşitli meslek ve branşlarda 2 bin 733 işçi aranıyor. İşyerlerinin en fazla aradığı eleman ise beden işçileri.

Kendilerine uygun işçi bulmak isteyenler, Türkiye İş Kurumu'na başvuruyor. İşçi ile işvereni buluşturan İşkur, bu yıl içinde ülke genelinde, kimi geçici, kimi ise sürekli olmak üzere 935 bin 543 kişiyi işe yerleştirdi. Yaşınız uygun, nitelikleriniz de uyuyorsa; şansınızı denemenizde fayda var. 

İşkur'un Adana’da 270 meslek ve branşta aradığı işçilerin en fazlası 647 kişi ile beden işçileri oldu. Ayrıca çeşitli özel hastane ve tedavi merkezleri 200 hemşire, 102 de hasta ve yaşlı bakım elemanı arıyor. İşyerlerinin aradığı elemanlar arasında, tekstil işçileri ile paketleme ve ön muhasebe elemanlarının fazlalığı da dikkat çekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.