Sarıçam Belediyesi, tedbirleri sıkılaştırdı

GÜNDEM 02.06.2020 - 14:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1378+ kez okundu.
 

Sarıçam Belediyesi, tedbirleri sıkılaştırdı

1 Haziran’da kalkan yasaklardan sonra dezenfekte çalışmaları yoğunlaştı.
  1 Haziran itibariyle kalkan yasaklar ve normalleşme takvimine göre Sarıçam Belediyesi belirtilen faaliyet konularında özellikli olarak halkın yoğun olarak kullandığı yerlerde hizmet vermeye başlayacak olan kıraathane, lokanta, restoran, kafe, pastane, çay bahçesi ve dernek lokallerini dezenfekte ederek hummalı bir çalışma başlattı. Sarıçam Belediyesi ekipleri, uygun koşullarda hizmet verebilmeleri için; dezenfekte paneli, kolonya, maske ve zemin için mesafe uyarı etiketleri ve korunma kurallarını anlatan broşürleri esnaflara teslim ettiler. “TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM” Kurallara uyulması konusunda ciddi uyarılarda bulunan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, "İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle birlikte normalleşme sürecine başladık. Halkımızla el ele vererek bu işin üstesinden geleceğiz. İlçemiz genelinde koronavirüse karşı aldığımız tedbirler olumlu yönde ilerliyor. Sosyal mesafeyi koruyarak, maske takarak bu işi kökten çözeceğiz inşallah. Halkımız bu kurallara uymaya devam etsin. Biz belediye olarak sürekli sahada savaşıyoruz. Ekiplerimiz normalleşme sürecinde açılacak olan kıraathaneler, kahvehanelerde ve diğer benzeri yerlerde dezenfekte çalışmaları yaptı. Dezenfekte çalışmalarımız rutin olarak devam edecek. Lütfen kurallara uyalım" dedi. 
1 Haziran’da kalkan yasaklardan sonra dezenfekte çalışmaları yoğunlaştı.

 

1 Haziran itibariyle kalkan yasaklar ve normalleşme takvimine göre Sarıçam Belediyesi belirtilen faaliyet konularında özellikli olarak halkın yoğun olarak kullandığı yerlerde hizmet vermeye başlayacak olan kıraathane, lokanta, restoran, kafe, pastane, çay bahçesi ve dernek lokallerini dezenfekte ederek hummalı bir çalışma başlattı. Sarıçam Belediyesi ekipleri, uygun koşullarda hizmet verebilmeleri için; dezenfekte paneli, kolonya, maske ve zemin için mesafe uyarı etiketleri ve korunma kurallarını anlatan broşürleri esnaflara teslim ettiler.
“TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM”
Kurallara uyulması konusunda ciddi uyarılarda bulunan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, "İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle birlikte normalleşme sürecine başladık. Halkımızla el ele vererek bu işin üstesinden geleceğiz. İlçemiz genelinde koronavirüse karşı aldığımız tedbirler olumlu yönde ilerliyor. Sosyal mesafeyi koruyarak, maske takarak bu işi kökten çözeceğiz inşallah. Halkımız bu kurallara uymaya devam etsin. Biz belediye olarak sürekli sahada savaşıyoruz. Ekiplerimiz normalleşme sürecinde açılacak olan kıraathaneler, kahvehanelerde ve diğer benzeri yerlerde dezenfekte çalışmaları yaptı. Dezenfekte çalışmalarımız rutin olarak devam edecek. Lütfen kurallara uyalım" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.