Satrancın kalbi Seyhan’ta atacak

SPOR 13.01.2022 - 11:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1889+ kez okundu.
 

Satrancın kalbi Seyhan’ta atacak

   Seyhan Belediyesi satranç turnuvasına evsahipliği yapacak Başkan Akay, “ Satranç şöleninde buluşalım”   Adana’nın Kurtuluşunun 100.Yılı etkinlikleri kapsamında Adana Valiliği koordinesinde planlanan ve Seyhan Belediyesi’nin organize ettiği 5 OCAK KURTULUŞ KUPASI ÖDÜLLÜ SATRANÇ TURNUVASI 15-16 Ocak tarihleri arasında Tellidere çok amaçlı tesisde yapılacak. İki gün sürecek olan ücretsiz turnuvaya şehir içi ve dışından birçok yarışmacı kayıt yaptırdı. BAŞKAN AKAY YARIŞMACILARA BAŞARI DİLEDİ 5 OCAK KURTULUŞ KUPASI ödüllü satranç turnuvası için son hazırlıkların yapıldığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Bu turnuvanın önemi çok fazla. Adanamızın, kurtuluşunun 100.yılı münasebetiyle yapılan etkinlikler kapsamında gerçekleşecek. Satrancın birçok yararı bulunmakta. İnsanları bir araya getirmesinin yanı sıra kazanma ve kaybetmeyi öğretmek, odaklanmaya yardımcı olmak, yaratıcılığı geliştirmek, özgüveni arttırmak, problem çözme yeteneklerini geliştirmek bunların başında gelmektedir. Belediye olarak satranç sporuna değer vermekteyiz. Başarılı satrançcıları Türk sporuna kazandırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır” dedi. 5 KATEGORİDE GERÇEKLEŞECEK İki gün sürecek olan turnuva A,B,C,10 yaş ve altı,8 yaş ve altı olmak üzere beş kategoride gerçekleşecek.  6 tur oynanılacak olan turnuvada derece yapan ve katılım gösteren yarışmacılara çeşitli ödüller takdim edilecek.

 

 Seyhan Belediyesi satranç turnuvasına evsahipliği yapacak

Başkan Akay, “ Satranç şöleninde buluşalım”

 

Adana’nın Kurtuluşunun 100.Yılı etkinlikleri kapsamında Adana Valiliği koordinesinde planlanan ve Seyhan Belediyesi’nin organize ettiği 5 OCAK KURTULUŞ KUPASI ÖDÜLLÜ SATRANÇ TURNUVASI 15-16 Ocak tarihleri arasında Tellidere çok amaçlı tesisde yapılacak. İki gün sürecek olan ücretsiz turnuvaya şehir içi ve dışından birçok yarışmacı kayıt yaptırdı.

BAŞKAN AKAY YARIŞMACILARA BAŞARI DİLEDİ

5 OCAK KURTULUŞ KUPASI ödüllü satranç turnuvası için son hazırlıkların yapıldığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Bu turnuvanın önemi çok fazla. Adanamızın, kurtuluşunun 100.yılı münasebetiyle yapılan etkinlikler kapsamında gerçekleşecek. Satrancın birçok yararı bulunmakta. İnsanları bir araya getirmesinin yanı sıra kazanma ve kaybetmeyi öğretmek, odaklanmaya yardımcı olmak, yaratıcılığı geliştirmek, özgüveni arttırmak, problem çözme yeteneklerini geliştirmek bunların başında gelmektedir. Belediye olarak satranç sporuna değer vermekteyiz. Başarılı satrançcıları Türk sporuna kazandırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır” dedi.

5 KATEGORİDE GERÇEKLEŞECEK

İki gün sürecek olan turnuva A,B,C,10 yaş ve altı,8 yaş ve altı olmak üzere beş kategoride gerçekleşecek.  6 tur oynanılacak olan turnuvada derece yapan ve katılım gösteren yarışmacılara çeşitli ödüller takdim edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.