SEÇİM VAR GİBİ!

SİYASET 15.06.2021 - 16:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1501+ kez okundu.
 

SEÇİM VAR GİBİ!

Siyasi parti liderleri, son zamanlarda halkın içine çıkmayı artırdı. AK Parti’den kopup Gelecek Partisi’ni kuran Ahmet Davutoğlu ile Demokrasi ve Atılım Partisi’ni (DEVA) kuran Ali Babacan’ın ardından İyi Parti Lideri Meral Akşener Adana’da vatandaşla buluştu. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan şehre geldi. Adanalı bugün de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi ağırlayacak. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Nisan ayında Adana’ya uğradı. Gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda, ülkenin sorunlarına değindi. Başbakanlık döneminde bıraktığı Adana’nın ilerlemeyişinden yakındı.  8 Haziran Salı günü ise DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Adana’daydı. Babacan, Tarım Eylem Planı ile 90 ve 360 günlük acil eylem planlarını açıkladı. Babacan, Karataş Tuzla’da eşi Zeynep Babacan’la kendisine ikram edilen karpuzu yedi, çiftçiye yapacaklarını anlattı.  Adana, 14 Haziran Pazartesi günü ise İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağırladı. Akşener, ağırlıklı olarak vatandaşlar ve esnafla bir araya gelip sorunlarını dinledi. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem vurgusu yapan Akşener, ağır ekonomik koşulları düzeltecekleri sözü verdi. HPD Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da “Kadın yoksulluğuna hayır” buluşmaları kapsamında Adana’da tekstil işçisi kadınları ziyaret etti. Kadın işçiler, Buldan’a ülkedeki ekonomik krizden kaynaklı kazandıklarının yetmediğini söyledi. Adanalı bugün de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi ağırlayacak. CHP’den ayrılarak Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce, partisinin Adana İl Başkanlığı’nın açılışını yaparak, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve esnafla bir araya gelecek.

Siyasi parti liderleri, son zamanlarda halkın içine çıkmayı artırdı. AK Parti’den kopup Gelecek Partisi’ni kuran Ahmet Davutoğlu ile Demokrasi ve Atılım Partisi’ni (DEVA) kuran Ali Babacan’ın ardından İyi Parti Lideri Meral Akşener Adana’da vatandaşla buluştu. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan şehre geldi. Adanalı bugün de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi ağırlayacak.


Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Nisan ayında Adana’ya uğradı. Gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda, ülkenin sorunlarına değindi. Başbakanlık döneminde bıraktığı Adana’nın ilerlemeyişinden yakındı. 

8 Haziran Salı günü ise DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Adana’daydı. Babacan, Tarım Eylem Planı ile 90 ve 360 günlük acil eylem planlarını açıkladı. Babacan, Karataş Tuzla’da eşi Zeynep Babacan’la kendisine ikram edilen karpuzu yedi, çiftçiye yapacaklarını anlattı. 

Adana, 14 Haziran Pazartesi günü ise İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağırladı. Akşener, ağırlıklı olarak vatandaşlar ve esnafla bir araya gelip sorunlarını dinledi. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem vurgusu yapan Akşener, ağır ekonomik koşulları düzeltecekleri sözü verdi.

HPD Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da “Kadın yoksulluğuna hayır” buluşmaları kapsamında Adana’da tekstil işçisi kadınları ziyaret etti. Kadın işçiler, Buldan’a ülkedeki ekonomik krizden kaynaklı kazandıklarının yetmediğini söyledi.

Adanalı bugün de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi ağırlayacak. CHP’den ayrılarak Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce, partisinin Adana İl Başkanlığı’nın açılışını yaparak, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve esnafla bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.