Şehir Plancıları ve Çevrecilerden Akay’a ziyaret

TURİZM 27.02.2020 - 13:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2753+ kez okundu.
 

Şehir Plancıları ve Çevrecilerden Akay’a ziyaret

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, TMMOB’a bağlı Çevre Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Kenan Doğan ile Şehir Plancıları Odası Adana Şube Başkanı Onur Kafalı ve yönetimlerinin ziyaretinde işbirliği vurgusu yaptı.
  TMMOB’a bağlı Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan ile Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Adana Şube Başkanı Onur Kafalı, Seyhan Belediye Başkanı Akif kemal Akay’a nezaket ziyaretinde bulundu. ŞEHİRCİLİK VE ÇEVRE KONULARI İRDELENDİ Ayrı ayrı geçekleşen ziyaretlerde ÇMO Şube Başkanı Doğan ile ŞPO Şube Başkanı Kafalı, Şehircilik ve Çevre konularında görüş alış verişinde bulundular. İlk olarak ziyaret gerçekleştiren Şehir Plancıları Odası Adana Şube Başkanı Onur Kafalı, Başkan Akay’a yeni seçilen yönetim Kurulu üyelerini tanıttı. ŞEHİR PLANCILARI “YENİ PLANLAMA SÜRECİ”Nİ ANLATTI 20 Şubatta resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren imar kanunundaki değişiklikler ile ilgili yeni planlama sürecinin kaçınılmaz olduğu belirten Kafalı, Bu surecin Adana’daki imar planlarının düzeltilmesi için fırsat yaratacağı belirtti. Kafalı, Bu fırsatın yerel yönetimler ile işbirliği içinde odanın olumlu yönde değerlendirebileceğini kaydetti. ÇEVRE MÜHENDİSLERİ’NDEN ÇEVRE SORUNLARI İÇİN İŞBİRLİĞİ VURGUSU İkinci ziyareti gerçekleştiren Çevre Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Kenan Doğan da yönetim kurulu üyelerini tanıttıktan sonra Başkan Akay’a Çevre konusunda teknik bilgiler aktardı. Doğan, çevre konusunda görüş alış – verişinde bulundukları ziyarette Belediye ile çevresel sorunlarının aşılması konusunda işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Doğan “Bilimin ışığında, mesleki tecrübelerimizle çevre sorunlarının aşılması konusunda her zaman göreve hazırız” mesajı verdi. “PLANLI BİR ŞEHİR VE YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE HEPİMİZİN DİLEĞİDİR” TMMOB’a bağlı Şehir Plancıları ve Çevre Mühendisleri Odalarının Başkan ve yöneticilerinin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Akay “Planlı bir şehir ve yaşanabilir bir çevrede bulunmak hepimizin dileğidir. Bu amaçla başta TMMOB’a bağlı odaların Başkan ve yöneticileri olmak üzere Demokratik kitle örgütleri, Sivil Toplum Kuruluşları, sendikalar, Kamu kurumları kısaca kette yaşayan tüm kesimlerle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, TMMOB’a bağlı Çevre Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Kenan Doğan ile Şehir Plancıları Odası Adana Şube Başkanı Onur Kafalı ve yönetimlerinin ziyaretinde işbirliği vurgusu yaptı.

 

TMMOB’a bağlı Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan ile Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Adana Şube Başkanı Onur Kafalı, Seyhan Belediye Başkanı Akif kemal Akay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

ŞEHİRCİLİK VE ÇEVRE KONULARI İRDELENDİ

Ayrı ayrı geçekleşen ziyaretlerde ÇMO Şube Başkanı Doğan ile ŞPO Şube Başkanı Kafalı, Şehircilik ve Çevre konularında görüş alış verişinde bulundular. İlk olarak ziyaret gerçekleştiren Şehir Plancıları Odası Adana Şube Başkanı Onur Kafalı, Başkan Akay’a yeni seçilen yönetim Kurulu üyelerini tanıttı.

ŞEHİR PLANCILARI “YENİ PLANLAMA SÜRECİ”Nİ ANLATTI

20 Şubatta resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren imar kanunundaki değişiklikler ile ilgili yeni planlama sürecinin kaçınılmaz olduğu belirten Kafalı, Bu surecin Adana’daki imar planlarının düzeltilmesi için fırsat yaratacağı belirtti. Kafalı, Bu fırsatın yerel yönetimler ile işbirliği içinde odanın olumlu yönde değerlendirebileceğini kaydetti.

ÇEVRE MÜHENDİSLERİ’NDEN ÇEVRE SORUNLARI İÇİN İŞBİRLİĞİ VURGUSU

İkinci ziyareti gerçekleştiren Çevre Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Kenan Doğan da yönetim kurulu üyelerini tanıttıktan sonra Başkan Akay’a Çevre konusunda teknik bilgiler aktardı. Doğan, çevre konusunda görüş alış – verişinde bulundukları ziyarette Belediye ile çevresel sorunlarının aşılması konusunda işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Doğan “Bilimin ışığında, mesleki tecrübelerimizle çevre sorunlarının aşılması konusunda her zaman göreve hazırız” mesajı verdi.

“PLANLI BİR ŞEHİR VE YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE HEPİMİZİN DİLEĞİDİR”

TMMOB’a bağlı Şehir Plancıları ve Çevre Mühendisleri Odalarının Başkan ve yöneticilerinin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Akay “Planlı bir şehir ve yaşanabilir bir çevrede bulunmak hepimizin dileğidir. Bu amaçla başta TMMOB’a bağlı odaların Başkan ve yöneticileri olmak üzere Demokratik kitle örgütleri, Sivil Toplum Kuruluşları, sendikalar, Kamu kurumları kısaca kette yaşayan tüm kesimlerle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.