Seyhan Belediyespor’un genç voleybolcuları ışık saçtı

SPOR 14.10.2021 - 10:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2155+ kez okundu.
 

Seyhan Belediyespor’un genç voleybolcuları ışık saçtı

Genç voleybolcular umut verdi Seyhan Belediyespor Kulübü, genç kız ve genç erkek voleybol takımları sezona süper bir başlangıç yaptı. Mavi-Beyazlılar her iki kategoride de, ilk iki karşılaşmasından rakiplerine set vermeden galibiyet ile ayrılarak önümüzdeki haftalar için umut verdi. BAŞARILI SONUÇLAR ALDILAR Yeni sezonun ilk karşılaşmasında Karespor ile karşılaşan Seyhan Belediyespor Genç kızlar  voleybol takımı müsabakayı 3-0 kazanırken ikinci karşılaşmasında ise Adana Voleybol takımını aynı skorla yenerek ikide iki yaptı. Genç Erkek voleybol takımı ise ilk hafta Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ikinci haftada ise Çukurova Efes Kulübü’nü 3-0’lık skorlarla yenerek iki haftayı kayıpsız kapatma başarısı gösterdi. BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER Seyhan Belediyespor Kulübü genç kızlar voleybol Baş antrenörü Göksel Özbek ile genç erkekler takım teknik sorumluları Serdar Pehlivan-Metin Aydın ikilisi, “ Alınan başarılı sonuçlardan dolayı oyuncularımızı kutluyoruz. Hedefimiz, Türk sporuna başarılı voleybolcular yetiştirmek. Altyapımız ışık saçıyor. Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif  Kemal Akay’a sporcularımız adına teşekkür ediyoruz” dediler.

Genç voleybolcular umut verdi

Seyhan Belediyespor Kulübü, genç kız ve genç erkek voleybol takımları sezona süper bir başlangıç yaptı. Mavi-Beyazlılar her iki kategoride de, ilk iki karşılaşmasından rakiplerine set vermeden galibiyet ile ayrılarak önümüzdeki haftalar için umut verdi.

BAŞARILI SONUÇLAR ALDILAR

Yeni sezonun ilk karşılaşmasında Karespor ile karşılaşan Seyhan Belediyespor Genç kızlar  voleybol takımı müsabakayı 3-0 kazanırken ikinci karşılaşmasında ise Adana Voleybol takımını aynı skorla yenerek ikide iki yaptı. Genç Erkek voleybol takımı ise ilk hafta Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ikinci haftada ise Çukurova Efes Kulübü’nü 3-0’lık skorlarla yenerek iki haftayı kayıpsız kapatma başarısı gösterdi.

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Seyhan Belediyespor Kulübü genç kızlar voleybol Baş antrenörü Göksel Özbek ile genç erkekler takım teknik sorumluları Serdar Pehlivan-Metin Aydın ikilisi, “ Alınan başarılı sonuçlardan dolayı oyuncularımızı kutluyoruz. Hedefimiz, Türk sporuna başarılı voleybolcular yetiştirmek. Altyapımız ışık saçıyor. Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif  Kemal Akay’a sporcularımız adına teşekkür ediyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.