SEYHAN İLÇESİNİN 2,5 YILI KAYBOLDU

GÜNDEM 06.10.2021 - 18:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1081+ kez okundu.
 

SEYHAN İLÇESİNİN 2,5 YILI KAYBOLDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Belediyesi Meclis Üyesi Şehmus Uçar, “Seyhan ilçesinin 2,5 yılı kaybolmuştur. İşi bilmeyenler yüzünden kaybolmaya da mahkumdur” dedi. Uçar, belediyenin marketçilik yapmasına da tepki gösterdi.
Uçar, Seyhan Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısında, CHP’li Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın 30 ayını değerlendirdi. Uçar, 2020 ile 2021 yıllarında Seyhan Belediyesi’nin hiçbir şey yapmadığını ileri sürerek, belediyenin hedeflerinde yer alan spor tesisi, park, olimpik havuz, muhtarlık binası, yaşlı bakımevi, kadın konuk evi, katı atık geliştirme tesisi, kentsel dönüşüm gibi konularda sınıfta kaldığını söyledi.  Uçar, Seyhan Belediyesi’nin taşınmaz envanterleri konusunda ise CHP’li meclis üyeleri ile tartıştı. Uçar, “Belediye bürokratları, belediyenin kaç taşınmazının nerede olduğunun cevabını veremez” dedi.  Uçar, Seyhan Belediyesi’nin, kamuoyunda SaSa arsası olarak bilinen ve Büyükşehir Belediyesi ile yaşadığı soruna atıfta bulunarak, “Belediye bürokratlarının ellerindeki arsaya sahip çıkamadıklarını iki ay önce gördük.” ifadelerini kullandı.  Uçar, şöyle devam etti: “2,5 seneyi geride bıraktık. Bütçeler nerelerde kullanıldı. Belediye bakkalcılıkla uğraşıyor. Esnafın sayısı yeterli. Onları desteklersek, belediyenin bakkalcılık yapmasına gerek yok. Belediyenin açtığı market, burada çalışanların maaşlarını karşılayabiliyor mu? İşten anlamayan insanlar Seyhan ilçenin geleceğine yön veremezler” diye konuştu.  2,5 yılın geride kalmasına rağmen hiçbir şey yapılmadığına dikkat çeken Uçar, bundan sonra da bir şey beklemenin hayalden öte gitmeyeceğini sözlerine ekledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Belediyesi Meclis Üyesi Şehmus Uçar, “Seyhan ilçesinin 2,5 yılı kaybolmuştur. İşi bilmeyenler yüzünden kaybolmaya da mahkumdur” dedi. Uçar, belediyenin marketçilik yapmasına da tepki gösterdi.

Uçar, Seyhan Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısında, CHP’li Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın 30 ayını değerlendirdi. Uçar, 2020 ile 2021 yıllarında Seyhan Belediyesi’nin hiçbir şey yapmadığını ileri sürerek, belediyenin hedeflerinde yer alan spor tesisi, park, olimpik havuz, muhtarlık binası, yaşlı bakımevi, kadın konuk evi, katı atık geliştirme tesisi, kentsel dönüşüm gibi konularda sınıfta kaldığını söyledi. 

Uçar, Seyhan Belediyesi’nin taşınmaz envanterleri konusunda ise CHP’li meclis üyeleri ile tartıştı. Uçar, “Belediye bürokratları, belediyenin kaç taşınmazının nerede olduğunun cevabını veremez” dedi. 
Uçar, Seyhan Belediyesi’nin, kamuoyunda SaSa arsası olarak bilinen ve Büyükşehir Belediyesi ile yaşadığı soruna atıfta bulunarak, “Belediye bürokratlarının ellerindeki arsaya sahip çıkamadıklarını iki ay önce gördük.” ifadelerini kullandı. 
Uçar, şöyle devam etti: “2,5 seneyi geride bıraktık. Bütçeler nerelerde kullanıldı. Belediye bakkalcılıkla uğraşıyor. Esnafın sayısı yeterli. Onları desteklersek, belediyenin bakkalcılık yapmasına gerek yok. Belediyenin açtığı market, burada çalışanların maaşlarını karşılayabiliyor mu? İşten anlamayan insanlar Seyhan ilçenin geleceğine yön veremezler” diye konuştu. 
2,5 yılın geride kalmasına rağmen hiçbir şey yapılmadığına dikkat çeken Uçar, bundan sonra da bir şey beklemenin hayalden öte gitmeyeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.