Seyhanın kızları kupasına kavuştu

SPOR 05.01.2022 - 14:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2019+ kez okundu.
 

Seyhanın kızları kupasına kavuştu

  Genç Kızlar Voleybol kategorisinde Adana birincisi olan Seyhan Belediyespor Kulübü genç kız voleybol takımı Nihat Geven Spor Salonu’nda gerçekleşen tören ile şampiyonluk kupasını aldı. Mavi-Beyazlı takımımıza kupasını Seyhan Gençlik İlçe Spor Müdürü Mustafa Lavkor takdim etti.   FİLAZİ:ŞAMPİYONLUK KUPASINI BELEDİYE BAŞKANIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ Lig maratonunu şampiyon oLarak tamamladıklarını belirten Seyhan Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Ümit Filazi, “ Teknik heyet ve sporcularımızı kutluyorum. Erkek genç voleybol takımımızın ardından genç kız voleybol takımımızın da başarılı olarak şampiyonluk ipini göğüslemesiyle müzemize çifte kupa götürmenin mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız. Kupayı bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanımız Akif Kemal Akay’a armağan ediyoruz” dedi.   ÖZBEK, “ İNANDIK VE BAŞARDIK” Seyhan Belediyespor Kulübü kadın voleybol takımları baş antrenörü Göksel Özbek’te, “ Sezon başından bu yana disiplinli bir çalışma ortaya koyarak başarılı neticelerin altına imza atarak il birincisi olduk. Sporcularımızı ve teknik ekip arkadaşlarımı katkılarından dolayı kutluyorum. Kulüp olarak altyapımızdan başarılı sporcular yetiştirip vitrine çıkartıp daha iyi konumlara gelmesi en büyük hedefimiz. Bu anlamda da Seyhan Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Akif Kemal Akay’ın büyük bir desteğini görüyoruz. Kendisine takımım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  

 

Genç Kızlar Voleybol kategorisinde Adana birincisi olan Seyhan Belediyespor Kulübü genç kız voleybol takımı Nihat Geven Spor Salonu’nda gerçekleşen tören ile şampiyonluk kupasını aldı. Mavi-Beyazlı takımımıza kupasını Seyhan Gençlik İlçe Spor Müdürü Mustafa Lavkor takdim etti.

 

FİLAZİ:ŞAMPİYONLUK KUPASINI

BELEDİYE BAŞKANIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ

Lig maratonunu şampiyon oLarak tamamladıklarını belirten Seyhan Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Ümit Filazi, “ Teknik heyet ve sporcularımızı kutluyorum. Erkek genç voleybol takımımızın ardından genç kız voleybol takımımızın da başarılı olarak şampiyonluk ipini göğüslemesiyle müzemize çifte kupa götürmenin mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız. Kupayı bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanımız Akif Kemal Akay’a armağan ediyoruz” dedi.

 

ÖZBEK, “ İNANDIK VE BAŞARDIK”

Seyhan Belediyespor Kulübü kadın voleybol takımları baş antrenörü Göksel Özbek’te, “ Sezon başından bu yana disiplinli bir çalışma ortaya koyarak başarılı neticelerin altına imza atarak il birincisi olduk. Sporcularımızı ve teknik ekip arkadaşlarımı katkılarından dolayı kutluyorum. Kulüp olarak altyapımızdan başarılı sporcular yetiştirip vitrine çıkartıp daha iyi konumlara gelmesi en büyük hedefimiz. Bu anlamda da Seyhan Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Akif Kemal Akay’ın büyük bir desteğini görüyoruz. Kendisine takımım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.