Seyhanlı erkek hentbolcular ikinci yarıya odaklandı

SPOR 20.01.2022 - 09:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2407+ kez okundu.
 

Seyhanlı erkek hentbolcular ikinci yarıya odaklandı

  Can, “ kazanacağız” Seyhan Belediyespor’da gözler ikinci yarıya çevrildi Erkekler Hentbol Birinci ligi A grubu’nda mücadele eden Seyhan Belediyespor erkek hentbol takımı ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında cumartesi günü saat:13.00’te Yüreğir Spor Salonu’nda Gaziantep Nurdağı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. “BAŞARILI OLACAĞIZ” İlk yarıyı 11 puan ile 3.sırada tamamladıklarını belirten Seyhan Belediyespor erkek hentbol takımı Antrenörü Gürçin Can, “ İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Daha iyi sonuçlar elde etmek istiyoruz. Bunun içinde elimizden gelen tüm özveriyi ortaya koyacağız. İlk olarak da, sezonun ilk yarısında deplasmanda berabere kaldığımız Nurdağı Belediyespor karşılaşmasını galibiyet ile tamamlamaya odaklanmış vaziyetteyiz. Sporcularıma güveniyorum. Başarılı bir ikinci yarı geçirmeye kararlıyız.” dedi. “BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ” Seyhan Belediyespor Kulübü erkek hentbol takımı antrenörü Gürçin Can, “ Bizlerin her zaman yanında yer alan ve desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay başta olmak üzere kulüp başkanımız Levent Ünal ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Can, “ kazanacağız”

Seyhan Belediyespor’da gözler ikinci yarıya çevrildi

Erkekler Hentbol Birinci ligi A grubu’nda mücadele eden Seyhan Belediyespor erkek hentbol takımı ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında cumartesi günü saat:13.00’te Yüreğir Spor Salonu’nda Gaziantep Nurdağı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

“BAŞARILI OLACAĞIZ”

İlk yarıyı 11 puan ile 3.sırada tamamladıklarını belirten Seyhan Belediyespor erkek hentbol takımı Antrenörü Gürçin Can, “ İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Daha iyi sonuçlar elde etmek istiyoruz. Bunun içinde elimizden gelen tüm özveriyi ortaya koyacağız. İlk olarak da, sezonun ilk yarısında deplasmanda berabere kaldığımız Nurdağı Belediyespor karşılaşmasını galibiyet ile tamamlamaya odaklanmış vaziyetteyiz. Sporcularıma güveniyorum. Başarılı bir ikinci yarı geçirmeye kararlıyız.” dedi.

“BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Seyhan Belediyespor Kulübü erkek hentbol takımı antrenörü Gürçin Can, “ Bizlerin her zaman yanında yer alan ve desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay başta olmak üzere kulüp başkanımız Levent Ünal ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.