Seyhanlı kadın voleybolcularda yüzler gülüyor

SPOR 12.01.2022 - 10:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2694+ kez okundu.
 

Seyhanlı kadın voleybolcularda yüzler gülüyor

Seyhan Belediyespor’da moraller yerinde 2.Lig Kadınlar Voleybol liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü kadın voleybol takımı geçtiğimiz hafta sonu Menderes Spor Salonu’nda Karespor karşısında 3-1 kazanarak önemli bir galibiyetin altına imza attı. Müsabakayı, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’da izledi. BAŞKAN AKAY YALNIZ BIRAKMADI Seyhan Belediyespor kadın voleybol takımının Karespor karşılaşmasını izleyerek galibiyet coşkusuna ortak olan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Zevkli bir müsabaka oldu. Galibiyete uzanan mavi-beyazlı ekibimizin teknik heyet ve sporcu kadrosunu kutluyorum. Önümüzdeki yıllarda bünyemizden birçok yetenekli sporcuların daha iyi noktalara gelebilmesi adına hiçbir fedekarlıktan kaçınmayacağımızın bilinmesini istiyorum. Bir sporcumuzun milli takımlara kadar yükselmesi bizlere büyük bir onur yaşatacaktır” dedi. ÖZBEK, “GALİBİYETİ HAKETTİK” Karesporu karşılaşmasında alınan  galibiyet ile haftayı mutlu kapadıklarını belirten Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın voleybol takımı başantrenörü Göksel Özbek, “ İyi bir oyun sergiledik. Sporcularımız verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdi ve galibiyeti hak ettik. Bizleri yalnız bırakmayan Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay başta olmak üzere kulüp başkanımız Levent Ünal’a ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Seyhan Belediyespor’da moraller yerinde

2.Lig Kadınlar Voleybol liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü kadın voleybol takımı geçtiğimiz hafta sonu Menderes Spor Salonu’nda Karespor karşısında 3-1 kazanarak önemli bir galibiyetin altına imza attı. Müsabakayı, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’da izledi.

BAŞKAN AKAY YALNIZ BIRAKMADI

Seyhan Belediyespor kadın voleybol takımının Karespor karşılaşmasını izleyerek galibiyet coşkusuna ortak olan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Zevkli bir müsabaka oldu. Galibiyete uzanan mavi-beyazlı ekibimizin teknik heyet ve sporcu kadrosunu kutluyorum. Önümüzdeki yıllarda bünyemizden birçok yetenekli sporcuların daha iyi noktalara gelebilmesi adına hiçbir fedekarlıktan kaçınmayacağımızın bilinmesini istiyorum. Bir sporcumuzun milli takımlara kadar yükselmesi bizlere büyük bir onur yaşatacaktır” dedi.

ÖZBEK, “GALİBİYETİ HAKETTİK”

Karesporu karşılaşmasında alınan  galibiyet ile haftayı mutlu kapadıklarını belirten Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın voleybol takımı başantrenörü Göksel Özbek, “ İyi bir oyun sergiledik. Sporcularımız verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdi ve galibiyeti hak ettik. Bizleri yalnız bırakmayan Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay başta olmak üzere kulüp başkanımız Levent Ünal’a ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.