Şimşek, galibiyeti sevmeye başladı!

SPOR 27.09.2021 - 19:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1788+ kez okundu.
 

Şimşek, galibiyeti sevmeye başladı!

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Çaykur Rize maçı ile başlayan çıkışını sürdürmek istiyor.
Adana Demirspor, kendi sahasındaki 1-1'lik skorla tamamlanan Konya maçından sonra, Balotelli ile yaşanan sorunlardan kaynaklı teknik direktör Samet Aybaba ile yolları ayırdı.  Adana Demirspor Kulübü,  Fiorentina'yı çalıştıran Vincenzo Montella ile anlaşma imzaladı. Montella'nın takımın başında çıktığı ilk maçta, mavi lacivertliler, Karagümrük'e 4-0'lık skorla boyun eğdi.  Adana Demirspor'u tanımaya başlayan Montella'nın sahaya sürdüğü takım,  kendi saha ve seyircisi önündeki ilk karşılaşmada, Çaykur Rizespor'u Balotelli, Vargas ve Bjarnason'un golleri ile yenmeyi başardı.  Deplasmanda, geçen yılın lideri Beşiktaş karşısında 3-0'lık skorla geriye düşmesine rağmen iyi bir performans sergileyen mavi lacivertliler, karşılaşmadan 3-3'lük skorla berabere ayrılarak büyük bir başarı yakaladı.  Adana Demirspor, geçen hafta ise, Gaziantep'i; Yunus Akgün, Caulker, Balotelli ve Assombalonga'nın penaltıdan attığı gollerle 4-0 mağlup etti. Mavi lacivertliler, 1 Ekim Cuma günü saat 20.00'de Antalya ile karşılaşacak.
Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Çaykur Rize maçı ile başlayan çıkışını sürdürmek istiyor.

Adana Demirspor, kendi sahasındaki 1-1'lik skorla tamamlanan Konya maçından sonra, Balotelli ile yaşanan sorunlardan kaynaklı teknik direktör Samet Aybaba ile yolları ayırdı. 

Adana Demirspor Kulübü,  Fiorentina'yı çalıştıran Vincenzo Montella ile anlaşma imzaladı. Montella'nın takımın başında çıktığı ilk maçta, mavi lacivertliler, Karagümrük'e 4-0'lık skorla boyun eğdi. 

Adana Demirspor'u tanımaya başlayan Montella'nın sahaya sürdüğü takım,  kendi saha ve seyircisi önündeki ilk karşılaşmada, Çaykur Rizespor'u Balotelli, Vargas ve Bjarnason'un golleri ile yenmeyi başardı. 

Deplasmanda, geçen yılın lideri Beşiktaş karşısında 3-0'lık skorla geriye düşmesine rağmen iyi bir performans sergileyen mavi lacivertliler, karşılaşmadan 3-3'lük skorla berabere ayrılarak büyük bir başarı yakaladı. 

Adana Demirspor, geçen hafta ise, Gaziantep'i; Yunus Akgün, Caulker, Balotelli ve Assombalonga'nın penaltıdan attığı gollerle 4-0 mağlup etti. Mavi lacivertliler, 1 Ekim Cuma günü saat 20.00'de Antalya ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.