ŞİMŞEK, HAZIRLIK MAÇINDA GÖZ DOLDURDU!

SPOR 08.08.2021 - 18:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2552+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, HAZIRLIK MAÇINDA GÖZ DOLDURDU!

Adana’nın Süper Lig’deki temsilcisi Adana Demirspor, Beşiktaş maçında oynadığı futbolla göz doldurdu. Özellikle ilk 15 dakikadaki baskısıyla taraftarından tam not alan mavi lacivertliler, Süper lig için umut verdi.
Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile TFF 1.Lig şampiyonu Adana Demirspor hazırlık maçında karşılaştı. Adana Demirspor ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Balotelli, Belhanda, Akintola gibi yeni transferleri sahada olan Adana Demirspor karşısında Beşiktaş'ta Rosier ve Mehmet Topal ilk 11'de kendine yer buldu. Adana'da oynanan maçta Beşiktaş'ın golünü penaltıdan Nkoudou kaydederken, Adana Demirspor'un golünü Assombalonga attı. 3.dakikada Güven Yalçın kaleci Ferhat ile karşı karşıya kaldı ancak yardımcı hakem pozisyonun ofsayt olduğunu işaret etti 14.dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Tayyip Sanuç uygun durumda kafayı vurdu ancak şutu yandan dışarı gitti. 24.dakikada ceza sahası dışında topu alan Mario Balotelli sol ayağıyla çok sert vurdu kaleci Ersin son anda topu çıkardı. 34.dakikada ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşu Balotelli kullandı şutu barajdan döndü. 40.dakikada Adana Demirspor'dan Balotelli itirazları sonucu hakemden sarı kart gördü. 48.dakikada köşe vuruşundan gelen topa Vida iyi yükseldi kafa şutu az farkla auta gitti 51.dakikada sol kanattan gelen topu kaleci Utku elinde kaçırdı Pa Dibba vurdu savunmadan seken topu bir kez daha önünde buldu, boş kaleye hamlesini yaptı ancak Vida son anda topu uzaklaştırdı ve mutlak bir golü önledi. 58.dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. Savunmanın arkasına sarkan Josef ile Rassoul ceza sahasında ikili mücadeleye girdi, pozisyonda Josef yerde kaldı ve hakem penaltı kararı verdi. 60.dakikada Beşiktaş, Nkoudou'nun penaltı golüyle 1-0 öne geçti 65.dakikada Adana Demirspor, yeni transfer Assombalonga'nın golüyle skoru 1-1 yaptı. Akintola'nın sağ çaprazdan şutunu kaleci Utku kurtardı seken topu Assombalonga tamamladı.  
Adana’nın Süper Lig’deki temsilcisi Adana Demirspor, Beşiktaş maçında oynadığı futbolla göz doldurdu. Özellikle ilk 15 dakikadaki baskısıyla taraftarından tam not alan mavi lacivertliler, Süper lig için umut verdi.

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile TFF 1.Lig şampiyonu Adana Demirspor hazırlık maçında karşılaştı. Adana Demirspor ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Balotelli, Belhanda, Akintola gibi yeni transferleri sahada olan Adana Demirspor karşısında Beşiktaş'ta Rosier ve Mehmet Topal ilk 11'de kendine yer buldu.

Adana'da oynanan maçta Beşiktaş'ın golünü penaltıdan Nkoudou kaydederken, Adana Demirspor'un golünü Assombalonga attı.

3.dakikada Güven Yalçın kaleci Ferhat ile karşı karşıya kaldı ancak yardımcı hakem pozisyonun ofsayt olduğunu işaret etti

14.dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Tayyip Sanuç uygun durumda kafayı vurdu ancak şutu yandan dışarı gitti.

24.dakikada ceza sahası dışında topu alan Mario Balotelli sol ayağıyla çok sert vurdu kaleci Ersin son anda topu çıkardı.

34.dakikada ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşu Balotelli kullandı şutu barajdan döndü.

40.dakikada Adana Demirspor'dan Balotelli itirazları sonucu hakemden sarı kart gördü.

48.dakikada köşe vuruşundan gelen topa Vida iyi yükseldi kafa şutu az farkla auta gitti

51.dakikada sol kanattan gelen topu kaleci Utku elinde kaçırdı Pa Dibba vurdu savunmadan seken topu bir kez daha önünde buldu, boş kaleye hamlesini yaptı ancak Vida son anda topu uzaklaştırdı ve mutlak bir golü önledi.

58.dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. Savunmanın arkasına sarkan Josef ile Rassoul ceza sahasında ikili mücadeleye girdi, pozisyonda Josef yerde kaldı ve hakem penaltı kararı verdi. 60.dakikada Beşiktaş, Nkoudou'nun penaltı golüyle 1-0 öne geçti

65.dakikada Adana Demirspor, yeni transfer Assombalonga'nın golüyle skoru 1-1 yaptı. Akintola'nın sağ çaprazdan şutunu kaleci Utku kurtardı seken topu Assombalonga tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.