Şimşek'in Hatay mesaisi sürüyor

SPOR 29.03.2022 - 16:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1311+ kez okundu.
 

Şimşek'in Hatay mesaisi sürüyor

Adana Demirspor, ligin ilk yarısında Yunus Akgün'ün golüyle 1-0 yendiği Hatayspor’la deplasmanda karşılaşacak.
Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.    Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde çalışmalarına devam eden mavi lacivertlilerin antrenmanlardaki performans ve moralleri dikkat çekiyor.  Bu yıl Süper Lig'de ilk yılı olmasına rağmen kendine iyi bir yer edinmeyi başaran Şimşek, Hatay maçına da sıkı hazırlanıyor. Güzel havada iyi bir çalışma yürüten mavi lacivertliler, Hatay maçına da mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.   Adana Demirspor, ligin ikinci yarısına Fenerbahçe'yi evinde 2-1'lik skorla yenerek başladı. Kayseri ile 1-1 berabere kalan mavi lacvertliler, Konyaspor'a 1-0 yenildi. Karagümrük'e Yeni Adana Şehir Stadı'nda 5 gol atan Şimşek, Rizespor'u deplasmanda 3-1 yenmeyi başardı. Adana Demirspor, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı, ardından ise deplasmanda Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti. Şimşek, Antalyaspor ile golsüz berabere kalırken, Yeni Malatya yenilgisinin ardından kendi saha ve seyircisi önünde Sivasspor'a da 3-2 mağlup oldu. En son oynadığı Başakşehir'i 2-1 yenmeyi başaran mavi lacivertliler, ligde 47 puanla 7. sırada yer alan Hatayspor ile 4 Nisan Pazartesi günü saat 20.30'da deplasmanda karşılaşacak.  Adana Demirspor'un 30 maçta 13 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyeti var. Mavi lacivertliler 48 puanla 5. sırada yer alıyor.
Adana Demirspor, ligin ilk yarısında Yunus Akgün'ün golüyle 1-0 yendiği Hatayspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 

 

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde çalışmalarına devam eden mavi lacivertlilerin antrenmanlardaki performans ve moralleri dikkat çekiyor. 


Bu yıl Süper Lig'de ilk yılı olmasına rağmen kendine iyi bir yer edinmeyi başaran Şimşek, Hatay maçına da sıkı hazırlanıyor. Güzel havada iyi bir çalışma yürüten mavi lacivertliler, Hatay maçına da mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. 


 Adana Demirspor, ligin ikinci yarısına Fenerbahçe'yi evinde 2-1'lik skorla yenerek başladı. Kayseri ile 1-1 berabere kalan mavi lacvertliler, Konyaspor'a 1-0 yenildi. Karagümrük'e Yeni Adana Şehir Stadı'nda 5 gol atan Şimşek, Rizespor'u deplasmanda 3-1 yenmeyi başardı. Adana Demirspor, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı, ardından ise deplasmanda Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti. Şimşek, Antalyaspor ile golsüz berabere kalırken, Yeni Malatya yenilgisinin ardından kendi saha ve seyircisi önünde Sivasspor'a da 3-2 mağlup oldu. En son oynadığı Başakşehir'i 2-1 yenmeyi başaran mavi lacivertliler, ligde 47 puanla 7. sırada yer alan Hatayspor ile 4 Nisan Pazartesi günü saat 20.30'da deplasmanda karşılaşacak. 


Adana Demirspor'un 30 maçta 13 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyeti var. Mavi lacivertliler 48 puanla 5. sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.