ŞİMŞEK, KAZANMANIN PEŞİNDE!

SPOR 06.05.2022 - 17:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1845+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, KAZANMANIN PEŞİNDE!

Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bugün Aytemiz Alanyaspor’u ağırlıyor. Şimşek, ligde ilk 5 takım arasına girmek için mücadeleden vazgeçmiyor. Bugün Yeni Adana Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı, Ümit Öztürk yönetecek.    Adana Demirspor, Alanyaspor'u ligin ilk yarısı 3-1'lik skorla mağlup etmişti. Mavi lacivertliler, Altay'la oynadıkları ve 3-1 kazandıkları maçın ardından galibiyete hasret kaldı. Kasımpaşa deplasmanından 4-0'lık skorla boynu bükük dönen Adana Demirspor, lider Trabzonspor'a ise 3-1'lik skorla mağlup oldu. Giresun deplasmanında da umduğunu bulamayıp 2-0'lık skorla Adana'ya dönen mavi lacivertililer, bu hafta karşı karşıya gelecekleri Alanyaspor maçını kazanarak sezonu ilk 5’te tamamlamak istiyor.  Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, Alanya maçına iyi hazırlanan mavi lacivertliler, bu maçın ardından 15 Mayıs Pazar günü Galatasaray ile karşı karşıya gelecek, en son  ise Göztepe'yi evinde ağırlayacak. Ligde 52 puanla 8. sırada yer alan Adana Demirspor, 35 karşılaşmada; 14 galibiyet, 10 beraberlik, 11 mağlubiyet aldı. Adana Demirspor, rakiplerine 50 gol atarken, kalesinde ise 42 gol gördü. Adana Demirspor'un bu hafta karşılayacağı Alanyaspor, ligde, 55 puanla 5. sırada kendine yer buldu. Alanyaspor, oynadığı 35 karşılaşmanın, 16'sında galip geldi, 7'sinde berabere kaldı, 12'sinde ise yenildi.

Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bugün Aytemiz Alanyaspor’u ağırlıyor. Şimşek, ligde ilk 5 takım arasına girmek için mücadeleden vazgeçmiyor. Bugün Yeni Adana Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı, Ümit Öztürk yönetecek. 

 

Adana Demirspor, Alanyaspor'u ligin ilk yarısı 3-1'lik skorla mağlup etmişti. Mavi lacivertliler, Altay'la oynadıkları ve 3-1 kazandıkları maçın ardından galibiyete hasret kaldı. Kasımpaşa deplasmanından 4-0'lık skorla boynu bükük dönen Adana Demirspor, lider Trabzonspor'a ise 3-1'lik skorla mağlup oldu. Giresun deplasmanında da umduğunu bulamayıp 2-0'lık skorla Adana'ya dönen mavi lacivertililer, bu hafta karşı karşıya gelecekleri Alanyaspor maçını kazanarak sezonu ilk 5’te tamamlamak istiyor.


 Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, Alanya maçına iyi hazırlanan mavi lacivertliler, bu maçın ardından 15 Mayıs Pazar günü Galatasaray ile karşı karşıya gelecek, en son  ise Göztepe'yi evinde ağırlayacak. Ligde 52 puanla 8. sırada yer alan Adana Demirspor, 35 karşılaşmada; 14 galibiyet, 10 beraberlik, 11 mağlubiyet aldı. Adana Demirspor, rakiplerine 50 gol atarken, kalesinde ise 42 gol gördü. Adana Demirspor'un bu hafta karşılayacağı Alanyaspor, ligde, 55 puanla 5. sırada kendine yer buldu. Alanyaspor, oynadığı 35 karşılaşmanın, 16'sında galip geldi, 7'sinde berabere kaldı, 12'sinde ise yenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.