ŞİMŞEK, SAMSUN'A ÇIKIYOR!

SPOR 05.03.2021 - 13:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1928+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, SAMSUN'A ÇIKIYOR!

    TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirpor, bugün puan cetvelinin ikinci sırasında yer alan Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.   Mavi lacivertliler, geçen hafta 2-0'lık Bandırma galibiyetinin ardından moralle çıkacağı Samsun maçından da galibiyetle dönmek istiyor.   Adana Demirspor, bugüne kadar ligdeki 24 maçta, 44 puan toplamayı başardı. 5. sırada yer alan mavi lacivertililer, bu maçlarda 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.   Teknik Direktör Samet Aybaba, değerli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, bugüne kadar başarısız sonuçların takımı aşağı ittiğini söyledi. Bandırma galibiyetinin futbolculara iyi geldiğini ve motivasyonlarını artırdığını dile getiren başarılı çalıştırıcı, "Her şey iyi gitmeye başladı, takımdan mennunum. Kazanarak gitmek lazım. Eksiklerimiz var onları hızlı bir şekilde gidermek lazım. Samsun iyi ve güçlü bir takım biz bu takımı yenersek, bu takımı çok daha iyi yerlere taşırız" dedi. Karşılaşma bugün saat 19.00'da başlayacak.

 

 

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirpor, bugün puan cetvelinin ikinci sırasında yer alan Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

 

Mavi lacivertliler, geçen hafta 2-0'lık Bandırma galibiyetinin ardından moralle çıkacağı Samsun maçından da galibiyetle dönmek istiyor.

 

Adana Demirspor, bugüne kadar ligdeki 24 maçta, 44 puan toplamayı başardı. 5. sırada yer alan mavi lacivertililer, bu maçlarda 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

 

Teknik Direktör Samet Aybaba, değerli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, bugüne kadar başarısız sonuçların takımı aşağı ittiğini söyledi. Bandırma galibiyetinin futbolculara iyi geldiğini ve motivasyonlarını artırdığını dile getiren başarılı çalıştırıcı, "Her şey iyi gitmeye başladı, takımdan mennunum. Kazanarak gitmek lazım. Eksiklerimiz var onları hızlı bir şekilde gidermek lazım.

Samsun iyi ve güçlü bir takım biz bu takımı yenersek, bu takımı çok daha iyi yerlere taşırız" dedi.

Karşılaşma bugün saat 19.00'da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.