ŞİMŞEK, SİVAS'TAN PUANLA DÖNMEK İSTİYOR!

GÜNDEM 22.10.2021 - 17:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1383+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, SİVAS'TAN PUANLA DÖNMEK İSTİYOR!

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.
Mavi lacivertliler, Sivasspor maçı hazırlıklarına sıkı hazırlandı. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde iyi bir hafta geçiren futbolcular, teknik ve taktik antrenmanlarla güç depolamanın yanında moral de buldu.    Adana Demirspor, geçen haftaki Yeni Malatyaspor yenilgisini unutup, deplasmanda oynayacağı Sivasspor karşılaşmasından puan veya puanlarla dönmek istiyor.  Mavi lacivertlilerin bu hafta Sivasspor'la oynayacağı karşılaşma Pazar günü saat 16.00'da başlayacak.  Adana Demirspor'un 9 maçta 12 puanı bulunuyor.
Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

Mavi lacivertliler, Sivasspor maçı hazırlıklarına sıkı hazırlandı. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde iyi bir hafta geçiren futbolcular, teknik ve taktik antrenmanlarla güç depolamanın yanında moral de buldu. 

 

Adana Demirspor, geçen haftaki Yeni Malatyaspor yenilgisini unutup, deplasmanda oynayacağı Sivasspor karşılaşmasından puan veya puanlarla dönmek istiyor. 


Mavi lacivertlilerin bu hafta Sivasspor'la oynayacağı karşılaşma Pazar günü saat 16.00'da başlayacak. 
Adana Demirspor'un 9 maçta 12 puanı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.