ŞİMŞEK, SÜPER LİG’E “FENER”LE BAŞLAYACAK!

SPOR 13.08.2021 - 13:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1402+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, SÜPER LİG’E “FENER”LE BAŞLAYACAK!

Süper Lig’de ilk karşılaşmasına çıkacak Adana Demirspor, yarın oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam etti.
Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde hazırlıklarını sürdüren mavi lacivertliler, kondisyon çalışmalarının yanısıra teknik ve taktik ağırlıklı da çalıştı. Adana Demirspor’un Beşiktaş karşısındaki performansı sahaya yansıtması bekleniyor. Bu arada, Adana Demirspor, Brescia forması giyen İzlanda Milli Takımı oyuncusu 33 yaşındaki Birkir Bjarnason ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Süper Lig’de ilk karşılaşmasına çıkacak Adana Demirspor, yarın oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam etti.

Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde hazırlıklarını sürdüren mavi lacivertliler, kondisyon çalışmalarının yanısıra teknik ve taktik ağırlıklı da çalıştı. Adana Demirspor’un Beşiktaş karşısındaki performansı sahaya yansıtması bekleniyor.

Bu arada, Adana Demirspor, Brescia forması giyen İzlanda Milli Takımı oyuncusu 33 yaşındaki Birkir Bjarnason ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.