ŞİMŞEK'TE AYBABA DÖNEMİ BİTTİ; 2 BERABERLİK 1 YENİLGİ

SPOR 30.08.2021 - 00:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1427+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK'TE AYBABA DÖNEMİ BİTTİ; 2 BERABERLİK 1 YENİLGİ

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Teknik Direktör Samet Aybaba ile yollarını ayırdı. Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada, "Aldığımız karar gereği Samet Aybaba hocamız ile yaptığımız görüşmede anlaşarak yollarımızı ayırma kararı aldık. İki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Samet Aybaba'ya bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve başarılar dileriz." denildi. Bu arada, Adana Demirspor, Teknik Direktör Samet Aybaba ile ligin ilk maçında Fenerbahçe'ye 1-0'lık skorla yenildi, 2. haftada deplasmanda oynadığı Kayserispor karşılaşmasında 1-1'lik skorla beraberlik aldı, geçen hafta Cuma günkü karşılaşmada da kendi saha ve seyircisi önünde Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Bu arada, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın Konyaspor maçının tamamlanmasının ardından soyunma odasında Mario Balotelli'nin üzerine yürümesi üzerine öfkelendiği ve Adana'yı terk ettiği ileri sürüldü. Samet Aybaba’nın son iki maçtır, Balotelli ile aralarında sorun yaşandığı biliyor. Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Teknik Direktör Samet Aybaba ile yollarını ayırdı.

Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada, "Aldığımız karar gereği Samet Aybaba hocamız ile yaptığımız görüşmede anlaşarak yollarımızı ayırma kararı aldık. İki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Samet Aybaba'ya bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve başarılar dileriz." denildi.

Bu arada, Adana Demirspor, Teknik Direktör Samet Aybaba ile ligin ilk maçında Fenerbahçe'ye 1-0'lık skorla yenildi, 2. haftada deplasmanda oynadığı Kayserispor karşılaşmasında 1-1'lik skorla beraberlik aldı, geçen hafta Cuma günkü karşılaşmada da kendi saha ve seyircisi önünde Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı.

Bu arada, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın Konyaspor maçının tamamlanmasının ardından soyunma odasında Mario Balotelli'nin üzerine yürümesi üzerine öfkelendiği ve Adana'yı terk ettiği ileri sürüldü. Samet Aybaba’nın son iki maçtır, Balotelli ile aralarında sorun yaşandığı biliyor. Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.