Şimşek, Türkiye Kupası'nda Sivas'ın karşısına çıkıyor

SPOR 11.01.2021 - 16:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1463+ kez okundu.
 

Şimşek, Türkiye Kupası'nda Sivas'ın karşısına çıkıyor

  TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bugün deplasmanda Ziraat Türkiye Kupası için Sivasspor ile saat 18.45'te karşı karşıya gelecek.  Mavi lacivertliler, Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar gözetiminde hazırlıklarını tamamladı. Sıkı bir antrenman sürece yaşayan futbolcular, Süper Lig'in 11. sırasındaki Sivasspor'u yenmek için mücadele edecek.  AİSSATİ'NİN ARDINDAN EZEH DE İMZA ATTI  Bu arada, Adana Demirspor,  32 yaşındaki İsmail Aissati ile 1,5 yıllık anlaşmanın ardından, Balıkesirpor forması giyen 23 yaşındaki forvet Francıs Ezeh ile de 1,5 +1 yılı opsiyonlu anlaşma sağladı.  Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, yeni oyuncuyla anlaşma sağlanmasının ardından sosyal medya hesabındandan "Ezeh' ayırlı uğurlu olsun" yazdı.  

 

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bugün deplasmanda Ziraat Türkiye Kupası için Sivasspor ile saat 18.45'te karşı karşıya gelecek. 

Mavi lacivertliler, Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar gözetiminde hazırlıklarını tamamladı. Sıkı bir antrenman sürece yaşayan futbolcular, Süper Lig'in 11. sırasındaki Sivasspor'u yenmek için mücadele edecek. 

AİSSATİ'NİN ARDINDAN EZEH DE İMZA ATTI 
Bu arada, Adana Demirspor, 
32 yaşındaki İsmail Aissati ile 1,5 yıllık anlaşmanın ardından, Balıkesirpor forması giyen 23 yaşındaki forvet Francıs Ezeh ile de 1,5 +1 yılı opsiyonlu anlaşma sağladı. 
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, yeni oyuncuyla anlaşma sağlanmasının ardından sosyal medya hesabındandan "Ezeh' ayırlı uğurlu olsun" yazdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.