ŞİMŞEK VE TOROS KAPLANI GÜÇ DEPOLUYOR!

SPOR 12.10.2020 - 14:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2361+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK VE TOROS KAPLANI GÜÇ DEPOLUYOR!

  TFF 1. Lig’de ‘Milli Takım’ için verilen aranın ardından karşılaşmalar bu hafta başlıyor. Adana Demirspor, deplasmanda Altay ile karşılaşırken, Adanaspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Altınordu’yu ağırlayacak.  Ligin 5. haftasına girerken Adana’nın iki takımı da yenilgi görmedi. Geride kalan 4 haftada mavi lacivertliler, 2 beraberlik 2 galibiyet elde ederek 8 puan topladı. Adana Demirspor, 17 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da İzmir’in güçlü ekibi Altay ile karşı karşıya gelecek.  Turuncu beyazlılar da 4 haftada 1 galibiyet 3 beraberlik alarak 6 puan topladı. Adanaspor,  17 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Altınordu’yu ağırlayacak. İki takım da karşılaşmalar için çalışmalarını sürdürüyor.

 

TFF 1. Lig’de ‘Milli Takım’ için verilen aranın ardından karşılaşmalar bu hafta başlıyor. Adana Demirspor, deplasmanda Altay ile karşılaşırken, Adanaspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Altınordu’yu ağırlayacak. 
Ligin 5. haftasına girerken Adana’nın iki takımı da yenilgi görmedi. Geride kalan 4 haftada mavi lacivertliler, 2 beraberlik 2 galibiyet elde ederek 8 puan topladı. Adana Demirspor, 17 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da İzmir’in güçlü ekibi Altay ile karşı karşıya gelecek. 
Turuncu beyazlılar da 4 haftada 1 galibiyet 3 beraberlik alarak 6 puan topladı. Adanaspor,  17 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Altınordu’yu ağırlayacak. İki takım da karşılaşmalar için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.