Soner Çetin;den açılış teşekkürü

GÜNDEM 21.11.2022 - 12:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1197+ kez okundu.
 

Soner Çetin;den açılış teşekkürü

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e teşekkür etti.Açılış çoşkulu bir kitlenin katıldığını belirten Başkan Soner Çetin, törende 23 projenin açılışınıyaptıklarını, 14 projenin de temelini attıklarını söyledi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her hafta yaptığı Halk Günü toplantısında yine Çukurovalılarla bir araya geldi ve sorunlarını dinledi. Toplantının başında açıklamalarda bulunan Başkan Soner Çetin, 8'inci Toplu Açılış ve Temel AtmaTörenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti GenelBaşkanı Meral Akşener'e teşekkür etti.;İki değerli liderimiz Çukurova'mızı Adana'mızı şereflendirdi" ifadesini kullanan Başkan Soner Çetin, "Onlara çok teşekkür ediyorum. Türkiye'nin geleceğinde önemli görevler üstlenmesinibeklediğimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Meral Akşener toplu açılış ve temel atmatörenimize katıldılar. Emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ağaç dalıyla gürler. Katkısunan herkese teşekkür ediyorum. Çok coşkulu bir kitle vardı. Birbirinden değerli 23 projeninaçılışını yaptık, 14 projenin temelini attık" dedi. Başkan Soner Çetin, 9-10 ay sonra 9'uncu toplu açılış ve temel atma törenini yapmayı hedeflediklerini açıkladı.Adana'nın geçmişte adliye olaylarıyla anıldığını ancak artık festivaller kenti haline geldiğini veimajının değiştiğini vurgulayan Başkan Soner Çetin bunlara örnek olarak Portakal ÇiçeğiKarnavalı, Lezzet Festivali ve Jakaranda Kültür ve Sanat Festivali gibi etkinlikleri gösterdi.Başkan Soner Çetin, olumsuz imajı ortadan kaldıran etkinliklerden birinin de UluslararasıÇukurova Karikatür Festivali olduğunu belirterek, bu yıl festivalin ;incisinin gerçekleştireceğiniaçıkladı. Festivalin 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacağını kaydeden Başkan Soner Çetin, tümAdanalıları etkinlikleri takip etmeye çağırdı. Başkan Soner Çetin konuşmasının ardındanvatandaşlardan gelen sorun, talep ve önerileri değerlendirdi.


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine katılan CHP
Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e teşekkür etti.Açılış çoşkulu bir kitlenin katıldığını belirten Başkan Soner Çetin, törende 23 projenin açılışınıyaptıklarını, 14 projenin de temelini attıklarını söyledi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her hafta yaptığı Halk Günü toplantısında yine
Çukurovalılarla bir araya geldi ve sorunlarını dinledi.
Toplantının başında açıklamalarda bulunan Başkan Soner Çetin, 8'inci Toplu Açılış ve Temel AtmaTörenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti GenelBaşkanı Meral Akşener'e teşekkür etti.;İki değerli liderimiz Çukurova'mızı Adana'mızı şereflendirdi" ifadesini kullanan Başkan Soner
Çetin, "Onlara çok teşekkür ediyorum. Türkiye'nin geleceğinde önemli görevler üstlenmesinibeklediğimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Meral Akşener toplu açılış ve temel atmatörenimize katıldılar. Emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ağaç dalıyla gürler. Katkısunan herkese teşekkür ediyorum. Çok coşkulu bir kitle vardı. Birbirinden değerli 23 projeninaçılışını yaptık, 14 projenin temelini attık" dedi.
Başkan Soner Çetin, 9-10 ay sonra 9'uncu toplu açılış ve temel atma törenini yapmayı
hedeflediklerini açıkladı.Adana'nın geçmişte adliye olaylarıyla anıldığını ancak artık festivaller kenti haline geldiğini veimajının değiştiğini vurgulayan Başkan Soner Çetin bunlara örnek olarak Portakal ÇiçeğiKarnavalı, Lezzet Festivali ve Jakaranda Kültür ve Sanat Festivali gibi etkinlikleri gösterdi.Başkan Soner Çetin, olumsuz imajı ortadan kaldıran etkinliklerden birinin de UluslararasıÇukurova Karikatür Festivali olduğunu belirterek, bu yıl festivalin ;incisinin gerçekleştireceğiniaçıkladı. Festivalin 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacağını kaydeden Başkan Soner Çetin, tümAdanalıları etkinlikleri takip etmeye çağırdı. Başkan Soner Çetin konuşmasının ardındanvatandaşlardan gelen sorun, talep ve önerileri değerlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.