ŞOV PEŞİNDE!

GÜNDEM 20.06.2021 - 19:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1799+ kez okundu.
 

ŞOV PEŞİNDE!

AK Parti Adana İl Başkanı Av. Mehmet Ay’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a ağır sözler.
  Adana’nın Kozan ilçesinde Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılacak kreşin temeli Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da aralarında olduğu 2 büyükşehir belediye başkanı, 2 milletvekili 8 ilçe belediye başkanı ile atıldı.  TÖREN HARCAMASI YAPIM MALİYETİNDEN FAZLA  AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar’a açılışın ardından sert sözlerle yüklendi. Ay, “Kreş yapım maliyetinden daha fazlasını temel atma töreni için harcayan zihniyet, güzel şehrimiz Adana’mıza kötülük yapmaya devam ediyor” diye yazdı.  VİZYONSUZ BELEDİYECİLİKLE SUÇLADI  Ay, şehrin dört bir yanının yerel hizmetlerden yoksunluktan dolayı büyük sorunlarla boğuştuğunu belirterek, “İnsanlık için küçük ama CHP’li belediyeler için büyük olan bu adım ve yapılan tören CHP’li belediyelerin vizyonsuzluğunu bir kez daha ortaya koydu. Bunlar şov peşinde koşuyor” ifadelerini kullandı.  Kozan İtfaiye Kampüsü yanında yaptırılacak kreş, 750 metrekarelik alanda 150 çocuk ağırlayacak kapasiteye sahip olacak.
AK Parti Adana İl Başkanı Av. Mehmet Ay’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a ağır sözler.

 

Adana’nın Kozan ilçesinde Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılacak kreşin temeli Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da aralarında olduğu 2 büyükşehir belediye başkanı, 2 milletvekili 8 ilçe belediye başkanı ile atıldı. 

TÖREN HARCAMASI YAPIM MALİYETİNDEN FAZLA 
AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar’a açılışın ardından sert sözlerle yüklendi. Ay, “Kreş yapım maliyetinden daha fazlasını temel atma töreni için harcayan zihniyet, güzel şehrimiz Adana’mıza kötülük yapmaya devam ediyor” diye yazdı. 

VİZYONSUZ BELEDİYECİLİKLE SUÇLADI 
Ay, şehrin dört bir yanının yerel hizmetlerden yoksunluktan dolayı büyük sorunlarla boğuştuğunu belirterek, “İnsanlık için küçük ama CHP’li belediyeler için büyük olan bu adım ve yapılan tören CHP’li belediyelerin vizyonsuzluğunu bir kez daha ortaya koydu. Bunlar şov peşinde koşuyor” ifadelerini kullandı. 

Kozan İtfaiye Kampüsü yanında yaptırılacak kreş, 750 metrekarelik alanda 150 çocuk ağırlayacak kapasiteye sahip olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.