TAMER LEVENT ULUSLARARASI BİLKENT SANAT FESTİVALİ’NDE “SANATA EVET” DEDİ

KÜLTÜR-SANAT 16.10.2021 - 09:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1844+ kez okundu.
 

TAMER LEVENT ULUSLARARASI BİLKENT SANAT FESTİVALİ’NDE “SANATA EVET” DEDİ

4. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali’nin konuğu Tamer Levent,                Sokağı’nda sanatseverler ile buluştu.  4. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali, 13 Ekim’de kapılarını sanatseverlere açtı. Festivalin açılış günü konuklarından Tamer Levent, Bilkent Center Sanat Sokağı’nda sanatseverler ile buluştu. Sekiz gün boyunca Başkentliler ile buluşacak festival kapsamında, Bilkent Center Sanat Sokağı’nda ziyaretçiler ile bir araya gelen Tamer Levent, “Sanata Evet” imza etkinliği ve sanata dair yaptığı söyleşi ile sanatseverlerin karşısındaydı. ‘Sanata Evet’ mottosuyla yola çıkılan ve sanatın her dalını ziyaretçilerle bir araya getiren festival, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.  Başkentte “Sanata Evet”  Tamer Levent, yaptığı konuşmada 4. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali kapsamında Başkentli sanatseverler ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. “Ankara’nın aynı zamanda sanat başkenti de olduğunu hatırlatan böylesine önemli bir festivalde olmaktan büyük gurur duyuyor ve bu festivale emek veren herkese teşekkür ediyorum. Burada bir sanat deryasının içindeyiz. Festival kapsamında, yıllardır söylediğimiz gibi hep birlikte “Sanata Evet” diyelim. ” ifadelerini kullandı.   4.Uluslararası Bilkent Sanat Festivali kapsamında programına imza etkinliği ile devam eden Tamer Levent, “Sanata Evet” kitabını sevenleri için imzaladı.  4. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali, 20 Ekim’e kadar Bilkent Center’da devam edecek.   

4. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali’nin konuğu Tamer Levent,                Sokağı’nda sanatseverler ile buluştu. 

4. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali, 13 Ekim’de kapılarını sanatseverlere açtı. Festivalin açılış günü konuklarından Tamer Levent, Bilkent Center Sanat Sokağı’nda sanatseverler ile buluştu.

Sekiz gün boyunca Başkentliler ile buluşacak festival kapsamında, Bilkent Center Sanat Sokağı’nda ziyaretçiler ile bir araya gelen Tamer Levent, “Sanata Evet” imza etkinliği ve sanata dair yaptığı söyleşi ile sanatseverlerin karşısındaydı. ‘Sanata Evet’ mottosuyla yola çıkılan ve sanatın her dalını ziyaretçilerle bir araya getiren festival, katılımcılardan yoğun ilgi gördü. 

Başkentte “Sanata Evet” 

Tamer Levent, yaptığı konuşmada 4. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali kapsamında Başkentli sanatseverler ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. “Ankara’nın aynı zamanda sanat başkenti de olduğunu hatırlatan böylesine önemli bir festivalde olmaktan büyük gurur duyuyor ve bu festivale emek veren herkese teşekkür ediyorum. Burada bir sanat deryasının içindeyiz. Festival kapsamında, yıllardır söylediğimiz gibi hep birlikte “Sanata Evet” diyelim. ” ifadelerini kullandı.  

4.Uluslararası Bilkent Sanat Festivali kapsamında programına imza etkinliği ile devam eden Tamer Levent, “Sanata Evet” kitabını sevenleri için imzaladı. 

4. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali, 20 Ekim’e kadar Bilkent Center’da devam edecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.