Tarihi ve Kültürel Gezi Programı Düzenlendi

GENÇLİK 25.01.2017 - 13:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2318+ kez okundu.
 

Tarihi ve Kültürel Gezi Programı Düzenlendi

Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından Dezavantajlı Öğrencilere Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından  dezavantajlı ve başarılı öğrencilere tarihi ve kültürel gezi programı düzenlendi.   Yüreğir Gençlik Merkezi Tarih Kulübü çerçevesinde gençlerin gezdikçe bilgi birikimi, iletişim gücü ve gönüllülük bilinçlerinin artmasını sağlamak amacıyla Anadolu Efes İlkokulu öğrencilerine etkinlik yapıldı. Gençlerin kendilerini rahat ifade edebilmeleri, özgüven sahibi olmaları, sosyal iletişim becerilerinin gelişmesi, gezip görerek bilgi sahibi olmaları, sosyal barışa kardeşlik ve huzura hizmet etmeleri bilinciyle düzenlenen tarihi ve kültürel gezi programında öğrenciler Adana'nın meşhur yerleri olan Sabancı Merkez Camii, Ulu Camii, Taş Köprü, Menderes Bulvarı, Çoban Dede ve hayvanat bahçesini gezip görme imkânı buldu. Program sonunda öğrenciler, program için Gençlik Merkezi liderlerine teşekkür ettiler.

Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından Dezavantajlı Öğrencilere

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından  dezavantajlı ve başarılı öğrencilere tarihi ve kültürel gezi programı düzenlendi.

 

Yüreğir Gençlik Merkezi Tarih Kulübü çerçevesinde gençlerin gezdikçe bilgi birikimi, iletişim gücü ve gönüllülük bilinçlerinin artmasını sağlamak amacıyla Anadolu Efes İlkokulu öğrencilerine etkinlik yapıldı.

Gençlerin kendilerini rahat ifade edebilmeleri, özgüven sahibi olmaları, sosyal iletişim becerilerinin gelişmesi, gezip görerek bilgi sahibi olmaları, sosyal barışa kardeşlik ve huzura hizmet etmeleri bilinciyle düzenlenen tarihi ve kültürel gezi programında öğrenciler Adana'nın meşhur yerleri olan Sabancı Merkez Camii, Ulu Camii, Taş Köprü, Menderes Bulvarı, Çoban Dede ve hayvanat bahçesini gezip görme imkânı buldu.

Program sonunda öğrenciler, program için Gençlik Merkezi liderlerine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.