Tarımsal Üretimde Teknoloji Kullanımı Semineri

GÜNDEM 21.05.2022 - 13:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1610+ kez okundu.
 

Tarımsal Üretimde Teknoloji Kullanımı Semineri

  Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Yumurtalık Meslek Yüksekokulu ile Yumurtalık Ziraat Odası işbirliğiyle yumurtalık ve çevresindeki çiftçilere “Tarımsal Üretimde Teknoloji Kullanımı” semineri verdi. Nazmi Tekelioğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminere Yumurtalık Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hülya Saygı, Ceyhan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çelik, Yumurtalık Ziraat Odası Başkanı Tarık Yılmaz, akademisyenler, öğrenciler ve bölge çiftçileri katıldı. Çiftçilere Drone İle Zirai İlaçlama Eğitimi Verildi Tarımsal Üretimde Teknoloji Kullanımı eğitim seminerinde Ceyhan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çelik Teknolojik Değişimin Tarımsal Üretimdeki Etkisi, Yumurtalık Ziraat Odası Başkanı Tarık Yılmaz Tarımsal Üretimde Teknoloji Kullanımının Maliyetler Üzerindeki Etkisi, Sapmaz Havacılık CEO’su Serdar Sapmaz Hava Araçları, Drone Teknolojisi ve Tarımsal Üretimde Kullanımı Kullanımının Etkileri konularında sunum yaptı. Seminer sonunda tarımsal üretimde büyük etki yaratacağı düşünülen ve katılımcılardan büyük ilgi gören ve drone teknolojisi kullanılarak üretilen Zirai İnsansız Hava Aracı’nın (ZİHA) kullanımı ile neler yapılabileceği Fıstık Agro Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Halit Koçak tarafından katılımcılara uygulamalı olarak anlatıldı.

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Yumurtalık Meslek Yüksekokulu ile Yumurtalık Ziraat Odası işbirliğiyle yumurtalık ve çevresindeki çiftçilere “Tarımsal Üretimde Teknoloji Kullanımı” semineri verdi.

Nazmi Tekelioğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminere Yumurtalık Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hülya Saygı, Ceyhan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çelik, Yumurtalık Ziraat Odası Başkanı Tarık Yılmaz, akademisyenler, öğrenciler ve bölge çiftçileri katıldı.

Çiftçilere Drone İle Zirai İlaçlama Eğitimi Verildi

Tarımsal Üretimde Teknoloji Kullanımı eğitim seminerinde Ceyhan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çelik Teknolojik Değişimin Tarımsal Üretimdeki Etkisi, Yumurtalık Ziraat Odası Başkanı Tarık Yılmaz Tarımsal Üretimde Teknoloji Kullanımının Maliyetler Üzerindeki Etkisi, Sapmaz Havacılık CEO’su Serdar Sapmaz Hava Araçları, Drone Teknolojisi ve Tarımsal Üretimde Kullanımı Kullanımının Etkileri konularında sunum yaptı.

Seminer sonunda tarımsal üretimde büyük etki yaratacağı düşünülen ve katılımcılardan büyük ilgi gören ve drone teknolojisi kullanılarak üretilen Zirai İnsansız Hava Aracı’nın (ZİHA) kullanımı ile neler yapılabileceği Fıstık Agro Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Halit Koçak tarafından katılımcılara uygulamalı olarak anlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.