Taş heykeller belediye binası önünde vatandaşla buluşuyor

TURİZM 19.06.2017 - 15:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2149+ kez okundu.
 

Taş heykeller belediye binası önünde vatandaşla buluşuyor

    Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına 'Demokrasi ve Özgürlük' temasıyla yapılan heykeller, Büyükşehir Belediyesi önünde sergilenmeye başladı   HEYKELLERE YOĞUN İLGİ   Türkiye, İtalya, Polonya, Bulgaristan, Gürcistan, Ukrayna, Çin ve Hindistan’dan 10 heykeltıraşın 3 haftalık çalışmasıyla ortaya çıkan, Özgürlük, Nefes Alma, Yüzücü,  Kanat, İnanıyorum, Büyük Bir Şeyin Parçası, Birlik, Zincirleri Kırmak diye isimlendirilen taş heykeller Adana Büyükşehir Belediyesi binası önünde sergilenmeye başladı. Heykellere vatandaşın ilgisi yoğun.   BAŞKAN SÖZLÜ İNCELEDİ   İtalya’dan Adriano Ciarla, Alessio Ranalda, Giogie Cpajak, Polonya’dan Anna Rasinska,  Bulgaristan’dan George Minchev, Türkiye’den Işıl Şen, Gürcistan’dan Ivane Tsiskadze, Ukrayna’dan Michael Levchenko, Çin’den Qian Sihua ve Hindistan’dan Tutu Pattnaik katılarak yaptığı, Büyükşehir Belediyesi önünde sergilenen heykelleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü inceledi.   ‘’SANATIN VE SANATÇININ DESTEKÇİSİYİZ’’   Belediye binası önünde sergilenen heykelleri inceleyen Başkan Sözlü, heykeltraşları tebrik ederken Adana’nın sanata ve sanatçıya kapılarının her zaman açık olduğunu ifade ederek Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Adana’nın gelişimine katkı sağlayacak her projenin destekçisi olduklarını bildirdi.

 

 

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına 'Demokrasi ve Özgürlük' temasıyla yapılan heykeller, Büyükşehir Belediyesi önünde sergilenmeye başladı

 

HEYKELLERE YOĞUN İLGİ

 

Türkiye, İtalya, Polonya, Bulgaristan, Gürcistan, Ukrayna, Çin ve Hindistan’dan 10 heykeltıraşın 3 haftalık çalışmasıyla ortaya çıkan, Özgürlük, Nefes Alma, Yüzücü,  Kanat, İnanıyorum, Büyük Bir Şeyin Parçası, Birlik, Zincirleri Kırmak diye isimlendirilen taş heykeller Adana Büyükşehir Belediyesi binası önünde sergilenmeye başladı. Heykellere vatandaşın ilgisi yoğun.

 

BAŞKAN SÖZLÜ İNCELEDİ

 

İtalya’dan Adriano Ciarla, Alessio Ranalda, Giogie Cpajak, Polonya’dan Anna Rasinska,  Bulgaristan’dan George Minchev, Türkiye’den Işıl Şen, Gürcistan’dan Ivane Tsiskadze, Ukrayna’dan Michael Levchenko, Çin’den Qian Sihua ve Hindistan’dan Tutu Pattnaik katılarak yaptığı, Büyükşehir Belediyesi önünde sergilenen heykelleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü inceledi.

 

‘’SANATIN VE SANATÇININ DESTEKÇİSİYİZ’’

 

Belediye binası önünde sergilenen heykelleri inceleyen Başkan Sözlü, heykeltraşları tebrik ederken Adana’nın sanata ve sanatçıya kapılarının her zaman açık olduğunu ifade ederek Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Adana’nın gelişimine katkı sağlayacak her projenin destekçisi olduklarını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.