TAVUKLARI PİŞİRMİŞEM!

GÜNDEM 26.04.2021 - 16:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1991+ kez okundu.
 

TAVUKLARI PİŞİRMİŞEM!

Büyükşehir Belediyesi, hırdavatçıdan 321,4 bin liralık tavuk aldı.
  Adana Büyükşehir Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın aracılığı ile Feke ilçesinde çeşitli köylerde Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri’ne vermek üzere alacağı tavukları hırdavatçıdan temin edecek.  Belediyenin açtığı ihale için 3 firma doküman satın aldı ancak 1 firma teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 336 bin 257 lira olan ihale 321,4 bin liraya Ömer Anıl Beklik’in sahibi olduğu Anıl İş Güvenliği Teknik Hrdavat Makine Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti’nde kaldı.  Firma, Büyükşehir Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın uygun göreceği bir tarihte 60 gün içerisinde tavukları teslim etmeyi taahhüt ediyor. Büyükşehir Belediyesi 5 Nisan Pazartesi günü şirketle sözleşme de imzaladı.  Bu arada, twitter'da Cafer isimli bir hesap "Geçen ay bahsettiğimiz tavuk alım işi tam bahsettiğimiz gibi adrese teslim gitti. Hem de nereye? İş güvenliği ve hırdavat satan bir firmaya, tavuk ne alaka demezler mi adama?" diye yazdı.
Büyükşehir Belediyesi, hırdavatçıdan 321,4 bin liralık tavuk aldı.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın aracılığı ile Feke ilçesinde çeşitli köylerde Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri’ne vermek üzere alacağı tavukları hırdavatçıdan temin edecek. 

Belediyenin açtığı ihale için 3 firma doküman satın aldı ancak 1 firma teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 336 bin 257 lira olan ihale 321,4 bin liraya Ömer Anıl Beklik’in sahibi olduğu Anıl İş Güvenliği Teknik Hrdavat Makine Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti’nde kaldı. 

Firma, Büyükşehir Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın uygun göreceği bir tarihte 60 gün içerisinde tavukları teslim etmeyi taahhüt ediyor. Büyükşehir Belediyesi 5 Nisan Pazartesi günü şirketle sözleşme de imzaladı. 

Bu arada, twitter'da Cafer isimli bir hesap "Geçen ay bahsettiğimiz tavuk alım işi tam bahsettiğimiz gibi adrese teslim gitti. Hem de nereye? İş güvenliği ve hırdavat satan bir firmaya, tavuk ne alaka demezler mi adama?" diye yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.