TEB’den KOBİ’lere bayram müjdesi

EKONOMİ 27.04.2021 - 13:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1224+ kez okundu.
 

TEB’den KOBİ’lere bayram müjdesi

  Türk Ekonomi Bankası (TEB), Ramazan Bayramı öncesi KOBİ’lere özel yeni bir kampanya başlattı. KOBİ Destek Kredisi ile TEB, KOBİ’lere 3 ay geri ödemesiz, 36 ay vade seçenekleri ve avantajlı faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyor.   Türk Ekonomi Bankası (TEB), 15 yılı aşkın süredir “Danışman Banka” anlayışıyla KOBİ’lerin gelişmesine ve rekabette güçlenmesine destek veriyor. Pandemi sürecinin hızlandırdığı otomasyon ve dijital dönüşüm alanlarında da KOBİ’lere en iyi müşteri deneyimini sunmayı hedefleyen TEB, bu dönemde çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalan KOBİ’lere finansal desteğin yanı sıra ürün ve işlem fırsatları da sağlıyor.   Tüm bankacılık hizmetlerinde avantajlı ürün, işlem fırsatları ve dış ticaret masraf paketleri ile müşterilerinin yanında olan TEB, KOBİ Destek Kredisi’ni de mevcut ve yeni müşterilerinin kullanımına sundu. KOBİ Destek Kredisi ile KOBİ’ler 3 ay geri ödemesiz, 36 ay vade seçenekleri ve avantajlı faiz oranlarıyla kredi imkanından faydalanabiliyor. TEB’in sunduğu KOBİ Destek Kredisi’nden yararlanmak isteyenler TEB Şubelerinden başvuru yapabiliyor.      

 

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Ramazan Bayramı öncesi KOBİ’lere özel yeni bir kampanya başlattı. KOBİ Destek Kredisi ile TEB, KOBİ’lere 3 ay geri ödemesiz, 36 ay vade seçenekleri ve avantajlı faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyor.

 

Türk Ekonomi Bankası (TEB), 15 yılı aşkın süredir “Danışman Banka” anlayışıyla KOBİ’lerin gelişmesine ve rekabette güçlenmesine destek veriyor. Pandemi sürecinin hızlandırdığı otomasyon ve dijital dönüşüm alanlarında da KOBİ’lere en iyi müşteri deneyimini sunmayı hedefleyen TEB, bu dönemde çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalan KOBİ’lere finansal desteğin yanı sıra ürün ve işlem fırsatları da sağlıyor.

 

Tüm bankacılık hizmetlerinde avantajlı ürün, işlem fırsatları ve dış ticaret masraf paketleri ile müşterilerinin yanında olan TEB, KOBİ Destek Kredisi’ni de mevcut ve yeni müşterilerinin kullanımına sundu. KOBİ Destek Kredisi ile KOBİ’ler 3 ay geri ödemesiz, 36 ay vade seçenekleri ve avantajlı faiz oranlarıyla kredi imkanından faydalanabiliyor. TEB’in sunduğu KOBİ Destek Kredisi’nden yararlanmak isteyenler TEB Şubelerinden başvuru yapabiliyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.