Telafi eğitimi 5 Temmuz’da başlıyor

EĞİTİM 17.06.2021 - 14:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2245+ kez okundu.
 

Telafi eğitimi 5 Temmuz’da başlıyor

  Covid-19 sebebiyle yeterli düzeyde eğitim imkanı bulamayanlar için telefi eğitimleri yapılacak. Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi de öğrenciler için program planladı. Yüreğir Mesleki Eğitim Müdürü Ömer Gök, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uygulamaya konulacak “Telafi Eğitimi Programı” kapsamında öğretmenlerle buluştu. Gök, merkezin toplantı salonunda öğretmenlere programın detaylarını anlattı. Gök, okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarında öğrenim gören öğrenciler için 5 Temmuz – 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında okul, ilçe ve il genelinde gerçekleştirilecek program kapsamında bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleriyle etkinliklerin planlandığını ve bunların “https://telafidebendevarim.meb.gov.tr” adresinde yer alacağını söyledi. Gök, başvuru ve planlama iş ve işlemlerinin 21 Haziran- 2 Temmuz  tarihleri arasında başlayacağını, bu konuda tüm öğretmen ve idarecilerin, veliler ve öğrencilere ulaşarak, Telafi Eğitimi Programı’nı duyurmasını istedi.

 

Covid-19 sebebiyle yeterli düzeyde eğitim imkanı bulamayanlar için telefi eğitimleri yapılacak. Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi de öğrenciler için program planladı.

Yüreğir Mesleki Eğitim Müdürü Ömer Gök, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uygulamaya konulacak “Telafi Eğitimi Programı” kapsamında öğretmenlerle buluştu. Gök, merkezin toplantı salonunda öğretmenlere programın detaylarını anlattı. Gök, okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarında öğrenim gören öğrenciler için 5 Temmuz – 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında okul, ilçe ve il genelinde gerçekleştirilecek program kapsamında bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleriyle etkinliklerin planlandığını ve bunların “https://telafidebendevarim.meb.gov.tr” adresinde yer alacağını söyledi.

Gök, başvuru ve planlama iş ve işlemlerinin 21 Haziran- 2 Temmuz  tarihleri arasında başlayacağını, bu konuda tüm öğretmen ve idarecilerin, veliler ve öğrencilere ulaşarak, Telafi Eğitimi Programı’nı duyurmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.