“TOPLUMUN VE AİLENİN TEMEL DİREĞİ ANNELERDİR”

GÜNDEM 09.05.2021 - 22:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2116+ kez okundu.
 

“TOPLUMUN VE AİLENİN TEMEL DİREĞİ ANNELERDİR”

  ADANA / Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı ve Adana Şube Başkanı Halil Ahmet Çolak, anneleri unutmadı.    Türkiye’de ve dünyada, insani yardım hizmetinde model alınan, insanların en zor anlarında yanında olan, nerede bir afet ya da yardıma muhtaç bir birey varsa orada bulunan  Türk Kızılayı, Anneler Günü’nde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.   Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı ve Adana Şube Başkanı Halil Ahmet Çolak, Kızılay Gönüllüleri ile birlikte Adana’yı karış karış gezip, annelere  çiçek verip, günlerini kutladılar.   “Anneler başımızın tacıdır” diyen Ramazan Saygılı, annelerin toplumun ve ailenin temel direği olduğunu, onlara sadece yılda bir gün değil her gün saygı ve hürmet gösterilmesi gerektiğini vurguladı.    Saygılı ve Çolak, sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları kapsamında yaptıkları ziyaretlerde, anneleri tebrik ederken, sohbet de edip, Kızılay’ın gönüllerde bir kez daha taht kurmasına vesile oldular.  

 

ADANA / Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı ve Adana Şube Başkanı Halil Ahmet Çolak, anneleri unutmadı. 

 

Türkiye’de ve dünyada, insani yardım hizmetinde model alınan, insanların en zor anlarında yanında olan, nerede bir afet ya da yardıma muhtaç bir birey varsa orada bulunan  Türk Kızılayı, Anneler Günü’nde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

 

Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı ve Adana Şube Başkanı Halil Ahmet Çolak, Kızılay Gönüllüleri ile birlikte Adana’yı karış karış gezip, annelere  çiçek verip, günlerini kutladılar.

 

“Anneler başımızın tacıdır” diyen Ramazan Saygılı, annelerin toplumun ve ailenin temel direği olduğunu, onlara sadece yılda bir gün değil her gün saygı ve hürmet gösterilmesi gerektiğini vurguladı. 

 

Saygılı ve Çolak, sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları kapsamında yaptıkları ziyaretlerde, anneleri tebrik ederken, sohbet de edip, Kızılay’ın gönüllerde bir kez daha taht kurmasına vesile oldular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.