TOROS KAPLANI, ERZURUM KARŞISINDA!

24.09.2021 - 15:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1825+ kez okundu.
 

TOROS KAPLANI, ERZURUM KARŞISINDA!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor,Erzurumspor karşısına çıkıyor.
Turuncu beyazlılar, geçen hafta 5 maçta 5 galibiyeti olan Ümraniyespor ile golsüz berabere kalmıştı.  Toros kaplanı, Erzurum maçı için iyi bir hazırlık yaptı. Teknik Direktör Fırat Gül, teknik ve taktik antrenmanlarıyla  futbolcuları maça motive etti.  Antrenmanlarda oldukça neşeli olduklar gözlenen futbolcular, Erzurum karşısında iyi bir performans göstermenin hesaplarını yapıyor.  Maç 25 Eylül Cumartesi saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek.
TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor,Erzurumspor karşısına çıkıyor.

Turuncu beyazlılar, geçen hafta 5 maçta 5 galibiyeti olan Ümraniyespor ile golsüz berabere kalmıştı. 

Toros kaplanı, Erzurum maçı için iyi bir hazırlık yaptı. Teknik Direktör Fırat Gül, teknik ve taktik antrenmanlarıyla  futbolcuları maça motive etti. 
Antrenmanlarda oldukça neşeli olduklar gözlenen futbolcular, Erzurum karşısında iyi bir performans göstermenin hesaplarını yapıyor. 
Maç 25 Eylül Cumartesi saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.