TOROS KAPLANI, LİGİN DİBİNDEN ÇIKMAK İSTİYOR!

SPOR 08.10.2021 - 15:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1719+ kez okundu.
 

TOROS KAPLANI, LİGİN DİBİNDEN ÇIKMAK İSTİYOR!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, 8 haftadaki performansıyla geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da ligin dibine demir attı.
Turuncu beyazlılar, oynadıkları 8 karşılaşmada, 1 galibiyet, 3 beraberlik 4 mağlubiyet aldı. Toros kaplanı, bu karşılaşmalarda 9 gol atarken, kendi kalesinde 15 gol gördü. Adanaspor, 6 puanla 16'ncı sırada bulunuyor.    Deplasmanda oynadığı ilk maçta deplasmanda Bursaspor ile 1-1'lik skorla berabere kalan turuncu beyazlılar, Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. Keçiörengücü'ne ise deplasmanda 2-0 yenildi. Adanaspor, tek galibiyet aldığı Menemen Belediyespor'u ise 6-2 yenmeyi başardı. Denizlispor'a deplasmanda 2-0'lık skorla boyun eğen turuncu beyazlılar, lider Ümraniye karşısında ise golsüz berabere kalarak dikkatleri üzerine çekti. Adanaspor, deplasmanda oynadığı Erzurum maçında ise 3-1'lik skorla yenildi. Toros kaplanı, bu yenilginin ardından Teknik Direktör Fırat Gül'le yolları ayırdı.  Adanaspor en son oynadığı karşılaşmada, Bandırma'ya 5-1 yenildi. Lige verilen aranın ardından turuncu beyazlılar, yeni Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. 17 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Manisa ile karşı karşıya gelecek. Takımın bu maçta nasıl bir çıkış yapacağı merak ediliyor.
TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, 8 haftadaki performansıyla geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da ligin dibine demir attı.

Turuncu beyazlılar, oynadıkları 8 karşılaşmada, 1 galibiyet, 3 beraberlik 4 mağlubiyet aldı. Toros kaplanı, bu karşılaşmalarda 9 gol atarken, kendi kalesinde 15 gol gördü. Adanaspor, 6 puanla 16'ncı sırada bulunuyor. 

 

Deplasmanda oynadığı ilk maçta deplasmanda Bursaspor ile 1-1'lik skorla berabere kalan turuncu beyazlılar, Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. Keçiörengücü'ne ise deplasmanda 2-0 yenildi. Adanaspor, tek galibiyet aldığı Menemen Belediyespor'u ise 6-2 yenmeyi başardı. Denizlispor'a deplasmanda 2-0'lık skorla boyun eğen turuncu beyazlılar, lider Ümraniye karşısında ise golsüz berabere kalarak dikkatleri üzerine çekti. Adanaspor, deplasmanda oynadığı Erzurum maçında ise 3-1'lik skorla yenildi. Toros kaplanı, bu yenilginin ardından Teknik Direktör Fırat Gül'le yolları ayırdı. 


Adanaspor en son oynadığı karşılaşmada, Bandırma'ya 5-1 yenildi. Lige verilen aranın ardından turuncu beyazlılar, yeni Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. 17 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Manisa ile karşı karşıya gelecek. Takımın bu maçta nasıl bir çıkış yapacağı merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.