Toros Kaplanları ATA’nın huzurunda

GÜNDEM 27.09.2022 - 10:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1597+ kez okundu.
 

Toros Kaplanları ATA’nın huzurunda

  Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkan Toros Kaplanları; “Her geçen gün artan bir özlemle anıyor ve arıyoruz” dediler. Toros Kaplanları Derneği Başkanı Onur Ünsalan‘ın kafile başkanlığını yaptığı dernek üyeleri mozoleye çelenk konulduktan sonra saygı duruşunda bulunduktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Toros Kaplanları Kafilesi daha sonra hep birlikte Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti. Burada Başkan Onur Ünsalan Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayarak okumasının ardından, Anıtkabir’den ayrıldı. Başkan Ünsalan, Anıtkabir Özel Defterine yazdığı yazıda şu görüşlere yer verdi; “Adanaspor sevgisi ve çatısı altında bir araya geldiğimiz gençlerimizle birlikte gelenekselleştirdiğimiz ATA’mıza olan ziyaretimizin ikincisini gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Vatana ve millete olan bağlılık öncelikle şehrine olan bağlılıkla başlar bilinci ile çıktığımız bu yolda şehrin TURUNCU çocukları olan bizler; ATA’mıza ziyarette bulunuyor olmanın heyecanını yaşarken dahi derinden hissediyoruz. ‘Ben sporcunun zeki-çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünden aldığımız enerji ve hissiyat ile TOROS KAPLANLARI DERNEĞİ olarak faaliyetlerini, Gazi Mustafa Kemal Paşa’mızın ilkelerine bağlı olarak sürdürme hedefinden bir an dahi şaşmayacağız. ATA’m izindeyiz…” 9 otobüsle Adana’dan Ankara’ya gelen ve çoğunluğunu ailelerin oluşturduğu kafileye Ankara’da ikamet eden Toros Kaplanları dernek üyesi ve Adanaspor taraftarı da katıldı.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkan Toros Kaplanları; “Her geçen gün artan bir özlemle anıyor ve arıyoruz” dediler.

Toros Kaplanları Derneği Başkanı Onur Ünsalan‘ın kafile başkanlığını yaptığı dernek üyeleri mozoleye çelenk konulduktan sonra saygı duruşunda bulunduktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Toros Kaplanları Kafilesi daha sonra hep birlikte Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti. Burada Başkan Onur Ünsalan Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayarak okumasının ardından, Anıtkabir’den ayrıldı.

Başkan Ünsalan, Anıtkabir Özel Defterine yazdığı yazıda şu görüşlere yer verdi;

“Adanaspor sevgisi ve çatısı altında bir araya geldiğimiz gençlerimizle birlikte gelenekselleştirdiğimiz ATA’mıza olan ziyaretimizin ikincisini gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Vatana ve millete olan bağlılık öncelikle şehrine olan bağlılıkla başlar bilinci ile çıktığımız bu yolda şehrin TURUNCU çocukları olan bizler; ATA’mıza ziyarette bulunuyor olmanın heyecanını yaşarken dahi derinden hissediyoruz.

‘Ben sporcunun zeki-çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünden aldığımız enerji ve hissiyat ile TOROS KAPLANLARI DERNEĞİ olarak faaliyetlerini, Gazi Mustafa Kemal Paşa’mızın ilkelerine bağlı olarak sürdürme hedefinden bir an dahi şaşmayacağız.

ATA’m izindeyiz…”

9 otobüsle Adana’dan Ankara’ya gelen ve çoğunluğunu ailelerin oluşturduğu kafileye Ankara’da ikamet eden Toros Kaplanları dernek üyesi ve Adanaspor taraftarı da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.