TORPİL İDDİASI!

GÜNDEM 15.05.2022 - 20:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2375+ kez okundu.
 

TORPİL İDDİASI!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın mülakatla personel alımında ‘torpil’ iddiaları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşındı.   CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Bakanlığın 2 Mart-12 Nisan tarihleri arasındaki personel alımında yaptığı mülakatların liyakat esaslı olmadığını ileri sürdü.    Şevkin, mülakatlardan önce çağrılan bazı adayların oluşturduğu Telegram gruplarında, torpil ve para döndüğüne dair ciddi iddialar bulunduğuna dikkat çekti.    Şevkin, “Bu iddiayı ortaya atan kişiler ve Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları düşük olmasına rağmen yüksek mülakat puanları alanlar araştırılmalı” dedi.   Şevkin, “İtirazlardan sonra Bakanlığın tutarsızlığı da dikkatlerden kaçmamıştır. Bu konuda Bakanlığı araştırma yapmaya ve adaletli olmaya çağırıyorum” diye konuştu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın mülakatla personel alımında ‘torpil’ iddiaları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşındı.

 


CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Bakanlığın 2 Mart-12 Nisan tarihleri arasındaki personel alımında yaptığı mülakatların liyakat esaslı olmadığını ileri sürdü. 

 


Şevkin, mülakatlardan önce çağrılan bazı adayların oluşturduğu Telegram gruplarında, torpil ve para döndüğüne dair ciddi iddialar bulunduğuna dikkat çekti. 

 


Şevkin, “Bu iddiayı ortaya atan kişiler ve Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları düşük olmasına rağmen yüksek mülakat puanları alanlar araştırılmalı” dedi.

 


Şevkin, “İtirazlardan sonra Bakanlığın tutarsızlığı da dikkatlerden kaçmamıştır. Bu konuda Bakanlığı araştırma yapmaya ve adaletli olmaya çağırıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.