TUMED, Şule Özülkü’ye “Şükran” plaketi verdi

GÜNDEM 28.04.2021 - 13:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2327+ kez okundu.
 

TUMED, Şule Özülkü’ye “Şükran” plaketi verdi

  Yardımsever İşkadını, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şule Özülkü, uyuşturucu ile mücadelede herkese büyük görev düştüğünü söyledi. Dünya Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (TUMED) Genel Başkanı Şerafettin Çakmak, Adana İl Başkanı Sibel Türkmenoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Canel Çatıkaş, Şule Özülkü’ye şehre verdiği hizmetlerden dolayı şükran plaketi verdi. Özülkü, burada yaptığı konuşmada, dünyada uyuşturucu kullanımının sürekli arttığını anımsatarak, toplumun her kesimine bu konuda büyük görevler düştüğünü bildirdi. Zehir tacirlerinin özellikle gençleri hedef aldığını dile getiren Özülkü, uyuşturucu ile mücadelede atılacak her adıma katkı koymaya hazır olduğunu anlattı. Özülkü, kendisine takdim edilen “Şükran Plaketi” için de TUMED Genel Başkanı Çakmak’a teşekkür ederek, başarı diledi. TUMED Genel Başkanı Şerafettin Çakmak ise, yardımsever işkadını Şule Özülkü’nün Adana’da yardımseverliği ve toplumun her kesimine yönelik önemli çalışmalara imza atmasıyla tanındığını anımsattı. Çakmak, gençlerin uyuşturucudan uzak tutulmasına yönelik çalışmalarına destek istedi. Çakmak, Şule Özülkü’nün bu konuda gelen tekliflere sevinçle yaklaştığını görmenin kendilerini de mutlu ettiğini anlattı.

 

Yardımsever İşkadını, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şule Özülkü, uyuşturucu ile mücadelede herkese büyük görev düştüğünü söyledi.

Dünya Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (TUMED) Genel Başkanı Şerafettin Çakmak, Adana İl Başkanı Sibel Türkmenoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Canel Çatıkaş, Şule Özülkü’ye şehre verdiği hizmetlerden dolayı şükran plaketi verdi. Özülkü, burada yaptığı konuşmada, dünyada uyuşturucu kullanımının sürekli arttığını anımsatarak, toplumun her kesimine bu konuda büyük görevler düştüğünü bildirdi. Zehir tacirlerinin özellikle gençleri hedef aldığını dile getiren Özülkü, uyuşturucu ile mücadelede atılacak her adıma katkı koymaya hazır olduğunu anlattı. Özülkü, kendisine takdim edilen “Şükran Plaketi” için de TUMED Genel Başkanı Çakmak’a teşekkür ederek, başarı diledi.

TUMED Genel Başkanı Şerafettin Çakmak ise, yardımsever işkadını Şule Özülkü’nün Adana’da yardımseverliği ve toplumun her kesimine yönelik önemli çalışmalara imza atmasıyla tanındığını anımsattı. Çakmak, gençlerin uyuşturucudan uzak tutulmasına yönelik çalışmalarına destek istedi. Çakmak, Şule Özülkü’nün bu konuda gelen tekliflere sevinçle yaklaştığını görmenin kendilerini de mutlu ettiğini anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.