"Türk milliyetçiliği birlikte yükselmeyi savunur!"

SİYASET 02.05.2021 - 16:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1761+ kez okundu.
 

"Türk milliyetçiliği birlikte yükselmeyi savunur!"

300 milyon Türk’ün ve Türk ile kader birliği yapan tüm halkların menfaatlerini, birlikte yükselmesini savunur. Türk milliyetçiliği sömürmeyi değil, paylaşmayı esas alır ve başkalarını yok etme değil, birlikte var olma ilkesine dayanır.
  ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı; "Türk milliyetçiliği, 300 milyon Türk’ün ve Türk ile kader birliği yapan tüm halkların menfaatlerini, birlikte yükselmesini savunur.” dedi. 3 MAYIS 1944 OLAYLARI... 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Avcı “Bugün bir kez daha idrak ettiğimiz 3 Mayıs 1944 olayları; ifade özgürlüğünü sindiremeyen, Türk milliyetçiliğini ırkçılık olarak kabul eden ve emperyalist Sovyetler Birliği yönetimine şirin gözükme adına dönemin tek parti rejiminin baskılarına karşı milli bir direniş olarak tarihe geçmiştir.” ifadesini kullandı. DÜŞÜNCEDEN HAREKET VE EYLEME... Avcı şöyle devam etti: “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle 3 Mayıs, milliyetçiliğin duygu ve düşünce havzasından hareket ve eylem sahasına inmesinin eşiği olmuştur. Nitekim Başbuğumuz Alparslan Türkeş ile de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün cumhuriyetimize temel yaptığı Türk milliyetçiliği felsefesi, Türk siyasetinde en güçlü şekilde temsil edilen harekete dönüştürülmüştür.” "VATANIMIZI, MİLLETİMİZİ CANIMIZDAN AZİZ BİLMEKTİR" Bünyamin Avcı “İfade etmek gerekir ki Türk milliyetçiliği vatanımızı, milletimizi canımızdan aziz bilmek, ülkemizi, milletimizi Dünyada en güçlü yere getirmek için çalışmak demektir. Türk milliyetçiliği bütünleştiricidir, bölücülüğün ezeli ve ebedi düşmanıdır; 300 milyon Türk’ün ve Türk ile kader birliği yapan tüm halkların menfaatlerini, birlikte yükselmesini savunur.” şeklinde konuştu. "KAPSAYICI VE KUCAKLAYICIDIR"  Başkan Avcı şunları söyledi: “Her türlü ayrımcılığı reddeden, kapsayıcı ve kucaklayıcı olan Türk milliyetçiliği demokrasiyi, hukuku, insan hak ve hürriyetlerini üstün tutar. Üretimi, sosyal adaleti teşvik eder; sömürmeyi değil, paylaşmayı esas alır ve başkalarını yok etme değil, birlikte var olma ilkesine dayanır.” "TÜRK MİLLETİ’NİN VAR OLMA ÜMİDİ" Avcı, “Sayın Genel Başkanımızın ifadeleriyle Türk milliyetçiliği ve onun ebedi yuvası Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin ve Türkiye’nin var olma ümididir. Bu vesileyle dileğimiz odur ki Yüce Allah aziz milletimizi, Türkiye’den başka kimsesi olmayan tüm mazlumları ümitsiz bırakmasın. Ne mutlu Türk’üm diyene!" dedi. "HAYIRLARA VESİLE OLSUN!" MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı mesajını şöyle bitirdi: “Bu duygu ve düşüncelerle Devletimizin Kurucu Lideri Mustafa Kemal Atatürk’ü, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i, mübarek Şehitlerimizi, 3 Mayıs 1944’ün tüm kahramanlarını rahmetle anıyor, Milliyetçiler Günü’nün hayırlara vesile olmasını diliyorum.”  
300 milyon Türk’ün ve Türk ile kader birliği yapan tüm halkların menfaatlerini, birlikte yükselmesini savunur. Türk milliyetçiliği sömürmeyi değil, paylaşmayı esas alır ve başkalarını yok etme değil, birlikte var olma ilkesine dayanır.

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı; "Türk milliyetçiliği, 300 milyon Türk’ün ve Türk ile kader birliği yapan tüm halkların menfaatlerini, birlikte yükselmesini savunur.” dedi.

3 MAYIS 1944 OLAYLARI...

3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Avcı “Bugün bir kez daha idrak ettiğimiz 3 Mayıs 1944 olayları; ifade özgürlüğünü sindiremeyen, Türk milliyetçiliğini ırkçılık olarak kabul eden ve emperyalist Sovyetler Birliği yönetimine şirin gözükme adına dönemin tek parti rejiminin baskılarına karşı milli bir direniş olarak tarihe geçmiştir.” ifadesini kullandı.

DÜŞÜNCEDEN HAREKET VE EYLEME...

Avcı şöyle devam etti:

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle 3 Mayıs, milliyetçiliğin duygu ve düşünce havzasından hareket ve eylem sahasına inmesinin eşiği olmuştur. Nitekim Başbuğumuz Alparslan Türkeş ile de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün cumhuriyetimize temel yaptığı Türk milliyetçiliği felsefesi, Türk siyasetinde en güçlü şekilde temsil edilen harekete dönüştürülmüştür.”

"VATANIMIZI, MİLLETİMİZİ CANIMIZDAN AZİZ BİLMEKTİR"

Bünyamin Avcı “İfade etmek gerekir ki Türk milliyetçiliği vatanımızı, milletimizi canımızdan aziz bilmek, ülkemizi, milletimizi Dünyada en güçlü yere getirmek için çalışmak demektir. Türk milliyetçiliği bütünleştiricidir, bölücülüğün ezeli ve ebedi düşmanıdır; 300 milyon Türk’ün ve Türk ile kader birliği yapan tüm halkların menfaatlerini, birlikte yükselmesini savunur.” şeklinde konuştu.

"KAPSAYICI VE KUCAKLAYICIDIR"

 Başkan Avcı şunları söyledi:

“Her türlü ayrımcılığı reddeden, kapsayıcı ve kucaklayıcı olan Türk milliyetçiliği demokrasiyi, hukuku, insan hak ve hürriyetlerini üstün tutar. Üretimi, sosyal adaleti teşvik eder; sömürmeyi değil, paylaşmayı esas alır ve başkalarını yok etme değil, birlikte var olma ilkesine dayanır.”

"TÜRK MİLLETİ’NİN VAR OLMA ÜMİDİ"

Avcı, “Sayın Genel Başkanımızın ifadeleriyle Türk milliyetçiliği ve onun ebedi yuvası Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin ve Türkiye’nin var olma ümididir. Bu vesileyle dileğimiz odur ki

Yüce Allah aziz milletimizi, Türkiye’den başka kimsesi olmayan tüm mazlumları ümitsiz bırakmasın. Ne mutlu Türk’üm diyene!" dedi.

"HAYIRLARA VESİLE OLSUN!"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı mesajını şöyle bitirdi:

“Bu duygu ve düşüncelerle Devletimizin Kurucu Lideri Mustafa Kemal Atatürk’ü, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i, mübarek Şehitlerimizi, 3 Mayıs 1944’ün tüm kahramanlarını rahmetle anıyor, Milliyetçiler Günü’nün hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.