TÜRKAV ADANA ŞUBE BAŞKANI ARZUMAN OLDU.

EKONOMİ 12.07.2021 - 15:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2197+ kez okundu.
 

TÜRKAV ADANA ŞUBE BAŞKANI ARZUMAN OLDU.

​Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) ADANA Şube Başkanlığı’na Ayhan ARZUMAN  getirildi. Türkav Adana Şube Başkanı Sefa ÖZER Nisan ayında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmiş, ülkücü camiayı büyük yasa boğmuştu. Sefa ÖZER’ in vefatıyla boşalan TÜRKAV ADANA Şube Başkanlığına önceki dönemlerde Şube Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Eğitimci Ayhan Arzuman Atandı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada 02.07.2021 tarihi itibariyle Türkav Adana Şube Başkanlığı görevini, Genel Başkanımız Sayın Ebubekir Korkmaz'ın Olurları ve Adana Şube Yönetim Kurulunun kararıyla Ayhan ARZUMAN atanmıştır” denildi.  Açıklamada bulunan TÜRKAV Adana Şube Başkanı Ayhan Arzuman  “öncelikle geçmişte görev alan ve vakfımız için özveri ile çalışmalarda bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız Sefa ÖZER’e Allahtan rahmet diliyorum. Bayrağı onun bıraktığı noktadan daha yükseğe taşımak, onu yad etmek olacaktır.  Bizler yeni yönetim olarak her zaman kamu çalışanlarının yanında olacağız. Teşkilatlarımızla  birlik ve beraberlik içinde çalışmalarda bulunacağız” ifadelerini kullandı.  

​Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) ADANA Şube Başkanlığı’na Ayhan ARZUMAN  getirildi.

Türkav Adana Şube Başkanı Sefa ÖZER Nisan ayında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmiş, ülkücü camiayı büyük yasa boğmuştu. Sefa ÖZER’ in vefatıyla boşalan TÜRKAV ADANA Şube Başkanlığına önceki dönemlerde Şube Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Eğitimci Ayhan Arzuman Atandı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada 02.07.2021 tarihi itibariyle Türkav Adana Şube Başkanlığı görevini, Genel Başkanımız Sayın Ebubekir Korkmaz'ın Olurları ve Adana Şube Yönetim Kurulunun kararıyla Ayhan ARZUMAN atanmıştır” denildi. 

Açıklamada bulunan TÜRKAV Adana Şube Başkanı Ayhan Arzuman  “öncelikle geçmişte görev alan ve vakfımız için özveri ile çalışmalarda bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız Sefa ÖZER’e Allahtan rahmet diliyorum. Bayrağı onun bıraktığı noktadan daha yükseğe taşımak, onu yad etmek olacaktır.  Bizler yeni yönetim olarak her zaman kamu çalışanlarının yanında olacağız. Teşkilatlarımızla  birlik ve beraberlik içinde çalışmalarda bulunacağız” ifadelerini kullandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.