Türkeş FİLİK 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

GÜNDEM 28.10.2021 - 10:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2081+ kez okundu.
 

Türkeş FİLİK 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Türkeş FİLİK 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Münasebetiyle yayınladığı mesajında; Yüce Türk Milleti tarih sahnesinde var olduğu günden itibaren bağımsızlık ve hürriyetin timsali olmuştur. Aziz milletimizdeki bu hürriyet aşkı devletimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından milletin egemenliğine dayalı yönetim biçimi olan Cumhuriyet rejimi ile taçlandırılmış ve Milli İrade ülke yönetiminde etkin kılınmıştır. Cumhuriyet rejimi; ulusumuzun kendi seçtiği vekiller tarafından yönetime dahil olmasını sağlayarak, her türlü diktanın önünü kapatıp Devletimizin, Ulu Önderin işaret ettiği Muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmasını sağlayacak yegâne unsurdur. Cumhuriyet; temeli şehitlerimizin kanları ile yoğurulan geleceğimizdir. Cumhuriyetin ilanının 98’inci yılında Türk Devleti'nin kurulması ve var olması için bayraklaşan şehitlerimizi rahmetle anıyor, Yüce Türk Milleti'nin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Dedi.

Belediye Başkanımız Türkeş FİLİK 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Münasebetiyle yayınladığı mesajında;

Yüce Türk Milleti tarih sahnesinde var olduğu günden itibaren bağımsızlık ve hürriyetin timsali olmuştur. Aziz milletimizdeki bu hürriyet aşkı devletimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından milletin egemenliğine dayalı yönetim biçimi olan Cumhuriyet rejimi ile taçlandırılmış ve Milli İrade ülke yönetiminde etkin kılınmıştır.

Cumhuriyet rejimi; ulusumuzun kendi seçtiği vekiller tarafından yönetime dahil olmasını sağlayarak, her türlü diktanın önünü kapatıp Devletimizin, Ulu Önderin işaret ettiği Muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmasını sağlayacak yegâne unsurdur.

Cumhuriyet; temeli şehitlerimizin kanları ile yoğurulan geleceğimizdir.

Cumhuriyetin ilanının 98’inci yılında Türk Devleti'nin kurulması ve var olması için bayraklaşan şehitlerimizi rahmetle anıyor, Yüce Türk Milleti'nin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.