TÜRKİYE’YE İMZA ATAN PİMTAŞ PLASTİK, DÜNYA’NIN TERCİHİ

EKONOMİ 28.08.2021 - 10:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2457+ kez okundu.
 

TÜRKİYE’YE İMZA ATAN PİMTAŞ PLASTİK, DÜNYA’NIN TERCİHİ

Pimtaş Plastiğin,  1977 yılından bu yana başladığı yolculuğu 7 kıtada 116 ülkede devam ediyor. Üretimin her aşamasını kendi fabrikalarımızda gerçekleştirdiğimiz Pimtaş Plastik Boru ve Ek Parça ürünlerinde milli ve yerli üretici olmanın ve tüm dünyada ülkemizi temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Yarım Asırdır Bildiğimiz İşi Yapıyoruz Türkiye ve Dünyadaki tüm müşterilerimiz için Gebze-Kocaeli fabrikalarımızda pandemi dönemi dahil 7 gün 3 vardiya çalışıyoruz. Pimtaş Plastik kurulmuş olduğu 1977 yılından itibaren sadece bildiği işi yapıyor. Bu işe başladığı yıldan itibaren aralıksız üretim yapan Pimtaş Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, ‘’Odak noktamız kaliteli ve katma değerli ürünlerin üretimini gerçekleştirerek büyümek. Büyümek, büyük olmak, büyük kalmak. Kazancımızı işimize, sektöre, teknoloji ve kaliteye harcıyoruz’’ dedi. Yeniliklerin Sonu Gelmez Yeni nesil teknoloji ve müşteri taleplerinde beraberinde getirdiği istekler doğrultusunda ürün gamımız her geçen gün genişliyor. Endüstri 4.0 sanayide dönüşümün anahtarı olmaya tüm hızıyla devam ediyor. Endüstrinin  4.0’ın durdurulamaz yükselişi ile sensör ağları, big data ve yapay zeka gibi kavramların plastik sektörüne etkisi daha fazla olacak. İleri teknolojiye imza atan projeler üreterek rekabet üstünlüğünü sağlamak, bu teknolojiyi donanımlı insan kaynaklarımız geliştirmek öncelikli hedeflerimiz. Özellikle Ar-Ge merkezimizle sektör-üniversite-araştırma merkezleri arasında rol model oluşturmak istiyoruz. İnanıyoruz ki katma değeri yüksek teknolojiye sahip olabilirseniz global anlamda da rekabette girebiliyorsunuz. Çok yetenekli ve gelişime açık insan potansiyeline sahibiz. Genç yeteneklerle, tecrübelerle, emin adımlarla yola devam edeceğiz. Plastikte Müşterisi ile Pimtaş Lider Sektördeki  47 yılı aşkın tecrübemizle plastik sektöründe farklı ürün yelpazemiz ile ürünleri bayilerimize, müşterilerimize en iyi şekilde ulaşmasını amaçlıyoruz. ’’Müşterilerimizin müşterileri, bizim de müşterimizdir’’ anlayışı ile çıktığımız bu yolda müşteri ihtiyaçlarını doğru tespit ederek, tespit edilen ihtiyaç ve beklentileri karşılamakta, müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde sağlanmasını hedeflemekteyiz. Müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak ve ülkemizde bu alandaki sektörel olgunluğu arttırmak adına Ar-Ge çalışanları yetiştirmeyi de sorumluluk alanlarımızdan biri olarak benimsedik.

Pimtaş Plastiğin,  1977 yılından bu yana başladığı yolculuğu 7 kıtada 116 ülkede devam ediyor. Üretimin her aşamasını kendi fabrikalarımızda gerçekleştirdiğimiz Pimtaş Plastik Boru ve Ek Parça ürünlerinde milli ve yerli üretici olmanın ve tüm dünyada ülkemizi temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Yarım Asırdır Bildiğimiz İşi Yapıyoruz

Türkiye ve Dünyadaki tüm müşterilerimiz için Gebze-Kocaeli fabrikalarımızda pandemi dönemi dahil 7 gün 3 vardiya çalışıyoruz. Pimtaş Plastik kurulmuş olduğu 1977 yılından itibaren sadece bildiği işi yapıyor. Bu işe başladığı yıldan itibaren aralıksız üretim yapan Pimtaş Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, ‘’Odak noktamız kaliteli ve katma değerli ürünlerin üretimini gerçekleştirerek büyümek. Büyümek, büyük olmak, büyük kalmak. Kazancımızı işimize, sektöre, teknoloji ve kaliteye harcıyoruz’’ dedi.

Yeniliklerin Sonu Gelmez

Yeni nesil teknoloji ve müşteri taleplerinde beraberinde getirdiği istekler doğrultusunda ürün gamımız her geçen gün genişliyor. Endüstri 4.0 sanayide dönüşümün anahtarı olmaya tüm hızıyla devam ediyor. Endüstrinin  4.0’ın durdurulamaz yükselişi ile sensör ağları, big data ve yapay zeka gibi kavramların plastik sektörüne etkisi daha fazla olacak. İleri teknolojiye imza atan projeler üreterek rekabet üstünlüğünü sağlamak, bu teknolojiyi donanımlı insan kaynaklarımız geliştirmek öncelikli hedeflerimiz.

Özellikle Ar-Ge merkezimizle sektör-üniversite-araştırma merkezleri arasında rol model oluşturmak istiyoruz. İnanıyoruz ki katma değeri yüksek teknolojiye sahip olabilirseniz global anlamda da rekabette girebiliyorsunuz.

Çok yetenekli ve gelişime açık insan potansiyeline sahibiz. Genç yeteneklerle, tecrübelerle, emin adımlarla yola devam edeceğiz.

Plastikte Müşterisi ile Pimtaş Lider

Sektördeki  47 yılı aşkın tecrübemizle plastik sektöründe farklı ürün yelpazemiz ile ürünleri bayilerimize, müşterilerimize en iyi şekilde ulaşmasını amaçlıyoruz. ’’Müşterilerimizin müşterileri, bizim de müşterimizdir’’ anlayışı ile çıktığımız bu yolda müşteri ihtiyaçlarını doğru tespit ederek, tespit edilen ihtiyaç ve beklentileri karşılamakta, müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde sağlanmasını hedeflemekteyiz. Müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak ve ülkemizde bu alandaki sektörel olgunluğu arttırmak adına Ar-Ge çalışanları yetiştirmeyi de sorumluluk alanlarımızdan biri olarak benimsedik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.